Schmitt Online

2012. április 3. 12:10
A különböző blogokban megjelenő vélemények képesek voltak arra, hogy folyamatosan a felszínen tartsák a témát.
„A főszerep azért nem a blogoknak, hanem a hvg.hu-nak jutott. Nekik jutott az eszükbe, hogy elkezdjék vizsgálni, elemezni Schmitt kisdoktori dolgozatát. Vajon honnan jött a sugallat? Valamelyik újságíró megálmodta, hogy Schmitt nem lehetett képes ekkora szellemi tevékenységre? Esetleg egy, a témában járatos szakember adta a tippet? Valószínű, hogy ezekre a kérdésekre mostanában nem kapunk választ. Ennél fontosabb, hogy ezúttal egy olyan online lap rukkolt a közéletet hetekig foglalkoztató történettel, amelyik hosszú ideig csak a nyomtatott hetilap háttérbe szorított, kissé lesajnált kistestvére lehetett. Eljött az idő, amikor a »printesek« már nem mondhatták: »Hagyjátok, mi ezt jobban tudjuk!«
 
Jó volt az időzítés is, az újabb és újabb másolt részletek» megtalálása«. Lehet, hogy az elemzők valóban csak folyamatosan bukkantak a lenyúlt részek eredetijére, de ezt csak kevesen hiszik el. A többség itt ügyes adagolást gyanít, ami azt mutatja, hogy az emberek bíznak a szerkesztők ügyességében.
 
A blogok ideális lehetőséget kaptak. Új tényeket, motívumokat ugyan nem tudtak feltárni, de a különböző blogokban megjelenő vélemények képesek voltak arra, hogy folyamatosan a felszínen tartsák a témát.”

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Most jön majd a kutyára dér! ( Ahogy szegény Nagyi szokta mondogatni)Mostantól fogak kocogása hallik minden doktori fokozatot szerzett politikus felől, mert nem hiszem, hogy a jobboldali média ne használná ki a nagy lehetőséget.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés