Csak Vona dobogtatja meg a tinik szívét

2012. április 4. 9:45

Hampuk Richárd
Hampuk Richárd
Orbán Viktor és Jávor Benedek – akinek rajongóinak száma nagyon alacsony a többiekhez képest – 25-44 éveseket aktivizálja a leginkább. Érdekes azonban, hogy Vona Gábor éri el a legfiatalabbakat.

„A lenti adatokból jól látszik, hogy miért nem képesek intenzív növekedést elérni a baloldali politikusok a rajongóik számában. A volt szocialista Gyurcsány Ferenc és az MSZP elnök Mesterházy Attila rajongói egyaránt az 55-64-es korosztályban a legaktívabbak. Azonban ebben a korosztályban az internet és Facebook penetráció nem mutat nagyságrendi növekedést. Tehát nehéz helyzetbe kerülnek, ha szeretnék rajongói táborukat bővíteni a közösségi oldalon. A KDNP elnök Semjén Zsolt a 35-54 év közötti felhasználókat mozgatja meg. De az ő oldalán a legkisebb a felhasználói aktivitás (1,39%). Ő még az új Timeline átállást sem hajtotta végre (nincs cover kép).

Orbán Viktor és Jávor Benedek – akinek rajongóinak száma nagyon alacsony a többiekhez képest 25-44 éveseket aktivizálja a leginkább. Érdekes azonban, hogy Vona Gábor éri el a legfiatalabbakat. Az ő oldalán a 18-25 éves korosztály a legtevékenyebb.  Azonban ő a legkevésbé kommunikatív a Facebookon a vizsgált politikusok közül. Ez meg is látszik a felhasználói aktivitáson is, hiszen a felhasználók csupán 2,67 %-a kommenttel, »Lájkol« vagy oszt meg tartalmat az oldalon.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés