Vizsgálatot a napraforgoblog ügyében!

2012. május 3. 7:13

Ángyán József
OS
Követelem, hogy indítsanak azonnali vizsgálatot annak kiderítésére: hogyan fordulhatott elő, hogy egy ilyen 1 napos blog első és egyetlen bejegyzése vezető hírré válhatott az MTI-nél?

Tisztelt Belénessy Csaba Vezérigazgató Úr!

Az MTI 2012. május 2-án 14 óra 20 perckor közreadott egy engem lejáratni szándékozó koncepciós irományból kreált hírt, amelyet visszautasítok. Az abban foglaltak minden alapot nélkülöznek, egytől egyig szemenszedett hazugságokat tartalmaznak. Visszautasítom továbbá azt az eljárásmódot, ahogyan az MTI, az ország közpénzekből fenntartott hírügynöksége egy hivatalosan nem létező blogon ma megjelentetett első és egyetlen bejegyzésből  példás  gyorsasággal, néhány óra leforgása alatt országos hírt kreált anélkül, hogy a bejegyzés tartalmát bármilyen módon ellenőrizte volna. 

Követelem, hogy a jó hírnévhez való jogom durva megsértését helyesbítő közlemény azonnali kiadásával korrigálják, s erre külön hívják fel azon sajtóorgánumok figyelmét, amelyek az Önök hírét átvették! A helyesbítő közleménnyel egyidejűleg az MTI jelen levelemet is hozza nyilvánosságra! 

Követelem továbbá, hogy indítsanak azonnali vizsgálatot annak kiderítésére: hogyan fordulhatott elő, hogy egy ilyen  1 napos blog   első és egyetlen bejegyzése vezető hírré válhatott az MTI-nél, különös tekintettel arra is, hogy ki vagy mely intézmény volt a figyelemfelhívó hírforrás! Elvárom, hogy a vizsgálat eredményeiről engem informáljanak és a közvéleményt tájékoztassák.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 66 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én úgy tudom, a minisztériumban egy január eleji értekezleten a vezetőknek prezentálniuk kellett egy listát a megszorítások miatt kirugandó emberekről. Mikor Ángyánra került a sor, a minisztere nem kérte a listát, hanem előhúzta a sajátját, melyen Ángyán összes osztályvezetője szerepelt. Erre Ángyán még gyorsan odaírta a saját nevét is- mégis mit kellett volna tennie?

Szerintem ez aetius nick reinkarnációja és az új neve azt jelenti hogy 6posztra szólt a szerződése

Aetius/limit6
Én kb húsz éve ismerem Ángyánt. Vegyük az érdekeltségi köreit. 1. kisbirtok rendszer, családi gazdaságok-ebből írta már a nagydoktori disszertációját is. A Fidesz erejét ehhez használta, ameddig hagyták. A Darányi terv az ő kreálmánya, mutasd már be lécci hogy lessz ebből neki bármiféle haszna. Ha igazad lenne, akkor nem mondott volna le egészen tökös módon.
2. GMO- A Monsanto régóta próbálja elkapni Ángyánt. A genetikailag módosított növények termesztésének tilalma ugyanis szintén Ángyántól származik. Próbáltak is fogást találni rajta a "monsanto akadémikusok"- kis google segítség:ángyán etikai vizsgálat
A szememben a két területen végzett munkája és viselkedése a "Jóisten felkentjévé" teszi, hogy hatoska szófordulatával éljek.

Ángyán el, Réthelyi el...még egy kettő megy és jön az ügynök törvény :D shalalala

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés