Vadai lemosta Kárászt

2012. május 17. 10:14
Csontos Tibor
Mix Online
A politikus vendégeit előszeretettel és illetlenül a keresztnevükön szólító Kárász Róbert stílusban rendre elengedi magát, ha baloldali politikusokkal mokkázik.

„A politikus vendégeit előszeretettel és illetlenül a keresztnevükön szólító Kárász Róbert stílusban rendre elengedi magát, ha baloldali politikusokkal mokkázik. A jobbról érkezőkkel mintha alákérdezőbb és tisztelettudóbb lenne. A balosokat viszont a kormánypozíció magabiztosságából és magasságából kérdezi, de Vadai Ágnesben emberére akadt. A tv2 reggeli műsorának szerkesztői úgy gondolták, folytatják a pécsi egyetem által befejezett kórusművet, amelyet Gyurcsány Ferenc szakdolgozatáról komponált a Gyurcsány politikai megsemmisítésére létrehozott fideszes csipet-csapat.

Vadai Ágnes, a DK politikusa kíméletlenül világossá tette, hogy ez a történet is az ex-miniszterelnök politikai megsemmisítéséről szól, de a kérdezőbiztosát ez sem hatotta meg, vagy talán nem is értette a reálpolitikai összefüggéseket. Kárász ugyanis bedobta a nagy adut, a Nézőpont Intézet felmérésének eredményét, mely szerint a megkérdezettek többsége úgy gondolja, Gyurcsánynak ki kell szállnia a belpolitikai ringből. Mire Vadai Ágnes megjegyezte, hogy a Nézőponték háromszázhatvan milliós megrendeléssel dolgoznak a kormánynak. - Ennek mi köze van ehhez a közvélemény kutatáshoz? - kérdezte naivan Kárász.

Cukrot neki.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 66 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vadai a főnökével együtt nem látja be, hogy az a hajó már rég elment.
Erőlködnek, nyögnek nagyokat, de csak bélsár a végeredmény.
2014-ben majd integetünk nekik, amikor kipakolják a cuccaikat a Parlamentből...

Vadai elvtársnő jó helyen van a Fletó pártcsirájában.

Tied a piros pont, Artur!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában