Der Standard: végső csapás a Klubrádiónak

2012. május 21. 8:30
A Der Standard szerint a médiatörvényhez benyújtott módosító csomag jelentheti a végső csapást az ellenzéki Klubrádióra.

A Der Standard online szerint a Fidesz a médiatörvényt érintő módosító csomagjával egy utolsó csapást készül mérni az ellenzéki Klubrádióra. A Médiahatóság újból kiírta egy pályázatra a Klubrádió frekvenciáját. Az osztrák lap emlékeztetett: a frekvenciát az esélyes Autórádiónak ítélték, ám ezt semmisnek kellett nyilvánítani egy formális hiba miatt. Az Autórádió vezetősége nem írta alá a pályázatot, ezzel pedig a második helyen álló Klubrádió lett a nyertes.

A Fidesz viszont benyújtott egy kiegészítő javaslatot, amely kimondja, hogy a kormányhoz hű Médiahatóság (NMHH) nem köteles egy sugárzási engedélyt és egy frekvenciát valóban kiadni, még a legesélyesebb pályázónak sem, azaz nem kell vele szerződést kötnie a pályázat lezárása után – idézi a Der Standard írását a Médianéző. A lap megemlítette, hogy a Fidesz és Orbán Viktor médiatörvénye már számos nemzetközi kritikát kapott a múltban.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A Der Standard szerint a médiatörvényhez benyújtott módosító csomag jelentheti a végső csapást az ellenzéki Klubrádióra."

De hiszen a Klubrádió nem is "ellenzéki".

A Klubrádió ellenséges a magyar társadalommal szemben. Durva, hazug és ELLENSÉGES.

Azért ez nem mindegy.
A Standard most is "csúsztat", félretájékoztat, mint mindig, amikor a fészekalját kell védenie a közharaggal és közfelháborodással szemben.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában