Zsírszegény a buli Norbinével

2012. június 15. 9:50

Pető Péter
NOL
A permanens, főzésnek álcázott hirdetés, a követhetetlen módon elkészülő nem dagasztó étel, a családtagok l’art pour l’art jellegű fölvonultatása éppen elég indok arra, hogy a távirányítóban mindig ellenőrizzük az elem állapotát.

„Értsd: Rubint Réka rendszeresen lép föl séfként. Szépen beleéli magát a szerepébe, amennyiben feszes hasizommal életre kelt Michelin-csillagként referál tésztájáról – az étel isteni, továbbá az illata fenomenális. Ami azonban a kevéssé visszafogott önértékelést követi, az legalább olyan meghökkentő, mint egy feminizmusról szóló konferencia a Hupikék törpikékben. Réka a konyha után hirtelen a medence partján terem egy gumikötéllel, és tanácsot ad arra az esetre, ha grillparti közben mozogni szeretnénk. Mert, mint tudjuk, a többség olyankor nem a húsforgatással meg a rozéfröccsök fogyasztásával foglalja el magát, hanem a tréningezéssel.

Mindenesetre a szürreális váltás hatott, amennyiben az adásfolyam korrekt elemzése érdekében ellátogattunk a TV2 internetes oldalára. Ott a következő kérdés fogadta az érdeklődőket péntek reggel: »Rajongsz a hagyományos ételeket, de félted az egészséged?«

Ez a nyelvhelyességi taposóakna sem vette el a kedvünket attól, hogy néhány részt megnézzünk. A többi közt arra az epizódra esett a választásunk, amelyben Norbi fitneszguru és kollégája csokoládéchipsz-sütit készít, amihez nélkülözhetetlen 20 gramm kúller. Az újabb kiadás után ki is rajzolódott előttünk a kvázi koncepció, amely a recept plusz tanácsadás plusz edzésgyakorlat plusz Norbiék egyenlő televíziós műsor egyenlettel írható le.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Konzumdemokráciában a vevőnek joga van arra vágyni, hogy jól átvágják! Mindenki olyan műanyag "up-date" pótételt rágcsál, amilyet megvásárol. És ha sokan vásárolják, akkor azt már nem sz@rnak hívják, hanem üzleti sikernek. A csalót meg nem kóklernak, hanem "kreatív elmének". Azért egyszer elmennék ezekhez vacsorára, megnézni, náluk mi van az asztalon! :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés