A Miniszterelnökség postázta a levelet Hugh Grantnek

2012. július 9. 20:20
Postára adta a Miniszterelnökség Hugh Grantnek a szükséges tájékoztatást, ami alapján a színész részletesen megismerheti az itthoni médiaviszonyokat.

Postára adta a Miniszterelnökség Hugh Grantnek a szükséges tájékoztatást, ami alapján a színész részletesen megismerheti az itthoni médiaviszonyokat – tudatta a hvg.hu Kumin Ferenc nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkár elmondása alapján.

A Miniszterelnökség a Vasárnap Reggel című lapot tájékoztatta arról, hogy a kormányzat sajtós munkatársai összeállítottak egy olyan angol nyelvű információs csomagot, amelyet Hugh Grantnek szándékoznak kipostázni, hogy az angol színész pontosabb képet kaphasson a magyarországi médiaviszonyokról.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Levelezés helyett a honi hírforrásokat kell fülön fogni.Amerikába is nagy a szólásszabadság, de rágalmazásért, becsületsértésért, hamis tájékoztatásér sok millió dollárt fizettek már ki.A kormány több pénzt tudna ebből beszedni,mint a sárga csekk adóból. A tetteseket nem is kell nagyon keresni, már úgy el vannak szemtelenedve,hogy teljesen nyíltan csinálják a júdáskodást.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában