A fölháborodott MSZP-frakciónak egy Közgép-hirdetés ügyében

2012. július 26. 11:02
Illő tisztelettel értesítem a Magyar Szocialista Párt fölháborodott frakcióját, hogy teljes mértékben egyetértek Németh Péterrel abban, hogy elfogadta a Közgép hirdetését.

Illő tisztelettel értesítem a Magyar Szocialista Párt fölháborodott frakcióját, hogy teljes mértékben egyetértek Németh Péterrel abban, hogy elfogadta a Közgép hirdetését. Nem is tehetett mást, hiszen nem a Magyar Szocialista Párt fölháborodott frakciójának, hanem neki kell szembenéznie azzal, hogy évek óta így élnek a munkatársai, mint ahogy azzal is, hogy ezt évek óta, minden részletes tájékoztatás dacára leszarja a Magyar Szocialista Párt. (Továbbá illik itt megjegyezni – és ezt nem tőle tudom –, hogy Németh Péter mindig utoljára veszi föl a fizetését, ha jut neki.)

Illő tisztelettel kikérem magamnak, hogy a Magyar Szocialista Párt fölháborodott frakciója – amely a Népszava jelenlegi helyzetéért éppen úgy felelős, mint a párt elnöksége – az elnökséghez fordult és egyáltalán kérhet olyasmit, hogy »ne hagyják következmények nélkül« a hirdetés megjelenését. Hacsak nem az a következmény, hogy végre egyszer szembenéznek azzal, hogy az utóbbi tíz évben miféle sajtópolitikát folytattak, és azzal is, hogy meddig tartható fönn a nekik kiszolgáltatott baloldali újságírók elkötelezettségével való visszaélés cinikus gyakorlata.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Money, money, money!

Iván! Ezek szerint Te is belátod, hogy erről szól minden nálatok is ideológia ide ideológia oda.

Bendő soviniszták vagytok.

Válaszok:
emhem | 2012. július 26. 14:40
hátakkor | 2012. július 27. 7:12

Én ezen ügy kapcsán azt szeretném csak tudni, hogy vajon 2002-2010 között, miért nem hirdettek a multinacionális mosóporgyártók jobboldali médiumokban, vagy mondjuk autógyártók? Miért jutottunk oda, hogy az ellenzéki lapokban egyszerűen nem mernek hirdetni a hirdetők. Mitől féltek? Milyen vélt, vagy valós kormányzati nyomás gátolta a hirdetőket, hogy piaci érdekeik ellenére politikai megrendeléseket teljesítsenek.

A KÖZGÉP-et (jó, most viccelek) akár ünnepelni is lehetne, mert megtöri a tabut, amit a rendszerváltás után biztosan nem a jobboldal alakított ki.

A teljes cikben benne van, hogy már telefon-és kábeltévé hozzáférése sincs, sőt főzni sem tud, mert kikapcsolták a gázt. Ez azért elég gáz... Kezdem sajnálni szegényt, de komolyan.
A jól kereső MSZP-képviselők segíthetnének rajta.

Válaszok:
hátakkor | 2012. július 27. 7:17

könnyen beszél az, akinek van miből megélni..

and now, for something completely different:
végezzünk gondolatkísérletet (szigorúan hipotetikus, ne aggódj, nem fog megtörténni).

gyurcsány van kormányon. állami megrendelésekhez csak gyurcsány-közeli cégek jutnak. amelyik cég jobboldali lapban hirdet, azt az állam bojkottálja: állami támogatáshoz nem jut, állami és baloldali felületeken nem hirdethet, esetleg különadót vagy személyre szabott törvényeket hoz ellene gyurcsány.
emiatt persze a magyar nemzet a fennmaradásáért küzd (nem, nincs olyan újság, ami reklámbevételek nélkül, csak az eladásokból származó bevételből képes lenne fennmaradni.) és akkor jön gyurcsány cége, ő megteheti, hogy a magyar nemzetben hirdessen. micsináljon a magyar nemzet?
1) fogadja el, vagy 2) menjen csődbe/szűnjön meg, stb. próbálja meg túlélni gyurcsány extrémen piactorzító működését?

"hogy Németh Péter mindig utoljára veszi föl a fizetését, ha jut neki."

Bolgár elvtársnak így sem jut, nem is retteg már a Népszavában. Ivánnak jól fut a Tőkés sározó könyve, megfontolhatná ezt az üzleti modelt. Kis pénz - kis rettegés.

Minden az Anyegin múlik (Puskin)

Ivánnak jól megy a zugkönyve. Ha így se tudja befizetni a gázszámláját, sose késő váltania, h ilyen okos, biztos talál vmi jól fizető állást

Ivánnak korábban kellett volna megkezdenie az öngondoskodást. Piaci alapon, meg ingyen is ma már bárki írhat hülyeséget, a világhálón, viszont a gázért fizetni kell.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés