A fölháborodott MSZP-frakciónak egy Közgép-hirdetés ügyében

2012. július 26. 11:02
Illő tisztelettel értesítem a Magyar Szocialista Párt fölháborodott frakcióját, hogy teljes mértékben egyetértek Németh Péterrel abban, hogy elfogadta a Közgép hirdetését.

Illő tisztelettel értesítem a Magyar Szocialista Párt fölháborodott frakcióját, hogy teljes mértékben egyetértek Németh Péterrel abban, hogy elfogadta a Közgép hirdetését. Nem is tehetett mást, hiszen nem a Magyar Szocialista Párt fölháborodott frakciójának, hanem neki kell szembenéznie azzal, hogy évek óta így élnek a munkatársai, mint ahogy azzal is, hogy ezt évek óta, minden részletes tájékoztatás dacára leszarja a Magyar Szocialista Párt. (Továbbá illik itt megjegyezni – és ezt nem tőle tudom –, hogy Németh Péter mindig utoljára veszi föl a fizetését, ha jut neki.)

Illő tisztelettel kikérem magamnak, hogy a Magyar Szocialista Párt fölháborodott frakciója – amely a Népszava jelenlegi helyzetéért éppen úgy felelős, mint a párt elnöksége – az elnökséghez fordult és egyáltalán kérhet olyasmit, hogy »ne hagyják következmények nélkül« a hirdetés megjelenését. Hacsak nem az a következmény, hogy végre egyszer szembenéznek azzal, hogy az utóbbi tíz évben miféle sajtópolitikát folytattak, és azzal is, hogy meddig tartható fönn a nekik kiszolgáltatott baloldali újságírók elkötelezettségével való visszaélés cinikus gyakorlata.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Money, money, money!

Iván! Ezek szerint Te is belátod, hogy erről szól minden nálatok is ideológia ide ideológia oda.

Bendő soviniszták vagytok.

Én ezen ügy kapcsán azt szeretném csak tudni, hogy vajon 2002-2010 között, miért nem hirdettek a multinacionális mosóporgyártók jobboldali médiumokban, vagy mondjuk autógyártók? Miért jutottunk oda, hogy az ellenzéki lapokban egyszerűen nem mernek hirdetni a hirdetők. Mitől féltek? Milyen vélt, vagy valós kormányzati nyomás gátolta a hirdetőket, hogy piaci érdekeik ellenére politikai megrendeléseket teljesítsenek.

A KÖZGÉP-et (jó, most viccelek) akár ünnepelni is lehetne, mert megtöri a tabut, amit a rendszerváltás után biztosan nem a jobboldal alakított ki.

A teljes cikben benne van, hogy már telefon-és kábeltévé hozzáférése sincs, sőt főzni sem tud, mert kikapcsolták a gázt. Ez azért elég gáz... Kezdem sajnálni szegényt, de komolyan.
A jól kereső MSZP-képviselők segíthetnének rajta.

könnyen beszél az, akinek van miből megélni..

and now, for something completely different:
végezzünk gondolatkísérletet (szigorúan hipotetikus, ne aggódj, nem fog megtörténni).

gyurcsány van kormányon. állami megrendelésekhez csak gyurcsány-közeli cégek jutnak. amelyik cég jobboldali lapban hirdet, azt az állam bojkottálja: állami támogatáshoz nem jut, állami és baloldali felületeken nem hirdethet, esetleg különadót vagy személyre szabott törvényeket hoz ellene gyurcsány.
emiatt persze a magyar nemzet a fennmaradásáért küzd (nem, nincs olyan újság, ami reklámbevételek nélkül, csak az eladásokból származó bevételből képes lenne fennmaradni.) és akkor jön gyurcsány cége, ő megteheti, hogy a magyar nemzetben hirdessen. micsináljon a magyar nemzet?
1) fogadja el, vagy 2) menjen csődbe/szűnjön meg, stb. próbálja meg túlélni gyurcsány extrémen piactorzító működését?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában