A többi néma csend

2012. augusztus 7. 10:02

Hont András
hvg.hu
Köszönettel tartozunk azon értelmiségieknek, akik a frekvenciabotrány árnyékában is cikkekben, állásfoglalásokban buzdítottak az MSZP-re való szavazásra. Őszintén reméljük, hogy a Neo FM-mel együtt végre ők is elnémulnak.

Rovatunk szerzői, szerkesztői, olvasói, valamint a rádióhallgató széles néptömegek nevében gratulációnkat szeretnénk kifejezni a Neo FM valószínűsíthető elhallgatása alkalmából az egykori ORTT szocialista delegáltjainak, akik támogatták azt a paktumot, amelynek eredményeképpen a Sláger és Danubius rádiók helyébe a Class és a Neo FM lépett, így kívánva biztosítani, hogy a szimplán gagyi adók helyén, gagyi, de legalább pártközeli szolgáltatók működjenek.

Elismerésünket tolmácsoljuk továbbá a remek taktikai érzékért, a politikai előrelátásért a Magyar Szocialista Párt parlamenti frakciójának és személyesen a frakcióvezetőnek, Mesterházy Attilának, mert igen nagy fegyelemről tanúbizonyságot téve egy szóval sem kommentálták Majtényi László tiltakozó lemondását, és fittyet hánytak az elvben általuk támogatott miniszterelnök, Bajnai Gordon aggályaira is, viszont megakadályozták, hogy frekvenciaügyben vizsgálat induljon. (...)

Végül köszönettel tartozunk azon értelmiségieknek, akik a frekvenciabotrány árnyékában is cikkekben, állásfoglalásokban buzdítottak az MSZP-re való szavazásra, mondván a párt a garanciája annak, hogy ne érvényesülhessen a Fidesz túlsúlya, és bár a szervezet kevéssé gusztusos, de egyedüliként képes ellenállni a Fidesz-kormány hatalmi nyomulásának. Őszintén reméljük, hogy a Neo FM-mel együtt végre ők is elnémulnak.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A HVG-nek 200 milliós a hiánya..

Most megkaptátok: a kitartott média is ellenetek fordul, ha nem dől a lé. Úgy kellett.

Hülyézze csak a csókosait, ne engem. És ne nevezzen agyhalottnak, fideszdroidnak, vagy bármi másnak se, amiket a magához hasonló balos megmondók szoktak mondogatni, mert unalmas. Cáfoljon meg, ha van érve, de ne minősítsen,azt mindenki tud.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés