Elegem van a közszolgálatból!

2012. augusztus 15. 9:53

Balavány György
Balavány Poszt
Mikor minden hírcsatorna a recessziótól volt hangos, a közszolgálati portál, a hirado.hu vezető híre arról szólt, hogy a fonalas zöldalgát nem kell kiszedni a Balatonból.

„Ma délelőtt, mikor minden hírcsatorna a recessziótól volt hangos, a közszolgálati portál, a hirado.hu vezető híre arról szólt, hogy a fonalas zöldalgát nem kell kiszedni a Balatonból.

A hazugság az nemcsak az, mikor valaki valótlant állít; az is, amikor nem mondja meg az igazat (vagy – ugyebár – nem bontja ki az igazság minden részletét.) A közmédia ma azt jelenti, kisfiam, hogy a pénzükből hazudnak nekünk. Én már tavaly – még egy független portál főszerkesztőjeként – megtiltottam kollégáimnak az MTI használatát; ezt akkor vettem fontolóra, mikor az Index KSH adatokra hivatkozva közölte, hány százalékot lassult a gazdasági növekedés, mire a távirati iroda kihozta, hogy nem lassult, hanem gyorsult, elemzők szerint. Az utolsó csepp az volt a pohárban, mikor a Fidesz ellen megtelt a Kossuth tér, az MTI pedig azzal foglalkozott, mily szépen fogadták Schmitt Pált Székelyudvarhelyen, s hogy mit avatott Orbán Viktor.

Nektek nincs elegetek a közszolgálati médiából?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem tudom, hogy mi bajotok Balavánnyal. Szerintem a sajtónak muszáj ellenzékinek lenni, mert a hibákat így lehet leghatékonyabban feltárni. Sajnálom, hogy a megosztottság odáig jutott, hogyha valaki szídja a jobbosokat, akkor csak féreg lehet... Mintha olyan jól menne most a szekér.
És szvsz még igaza is van Balaványnak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés