Jobbik: Mikor fog hirdetni a Barikádban a Közgép?

2012. augusztus 16. 15:56
Pörzse Sándor szerint a Közgép a Népszava és a Népszabadság hallgatását akarta megvásárolni a két lapban feladott hirdetésével.

Pörzse Sándor, a Jobbik képviselője csütörtöki sajtótájékoztatóján arra kereste a választ, hogy miért hirdet a Közép a Népszabadságban és Népszavában. A politikus szerint a cégnek nem lenne érdeke hirdetni a két lapban, és nem csak azért, mert „utóbbit például pár százan olvassák”, hanem azért is, mert a Közgép – Pörzse véleménye szerint – szinte csak állami megrendelésekből él, így a hirdetés csak kidobott pénz. Hozzátette: felmerül a gyanú, hogy miután a teljes ellenzék nekiesett a Közgép közbeszerzései körüli anomáliáknak, a cég így akarja megvásárolni a hallgatást.

A politikus szerint felmerül a kérdés, hogy mikor fog hirdetni a Barikádban a Közgép. Szerinte semmikor, mivel nem érdeke. „Teljesen nyilvánvaló az a nagykoalíció, ami miatt annyi jobbikos kiábrándulva a Fideszből a nemzeti radikális párt szavazója lett. Olyan újságban hirdet a Fidesz zászlóshajója, amelyik már számtalanszor nemtelenül elárulta a hazáját. Most mégis pénzt adnak ennek a két vállalkozásnak, ennek a két újságnak” – fogalmazott sajtótájékoztatóján Pörzse.

 

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában