Csintalan venné meg a Népszabadságot?

2012. augusztus 17. 10:19
Az egykori szocialista politikus, volt Hír TV-s műsorvezető szerint a demokratikus médiaviszonyokhoz szükség van egy tisztességes baloldali napilapra. Csintalan Sándor a Magyar Nemzetnek megerősítette, foglalkozik a Népszabadság megvásárlásának kérdésével.

A volt szocialista politikus megvásárolja a Népszabadságot a Magyar Nemzet értesülései szerint. Csintalan a lapnak megerősítette: „Tény, hogy foglalkozom a kérdéssel, és nemcsak elméleti, hanem gyakorlati szempontból is.”

Döntését azzal indokolta, szükség van egy tisztességes baloldali napilapra ahhoz, hogy demokratikus médiaviszonyok legyenek ebben az országban. „A sajtó pluralitásában hiszek” – fogalmazott Csintalan, aki szerint a Népszabadság önmagában olyan érték, amelyet meg kell őrizni. Az egykori Hír TV-s műsorvezető szerint tragikus az a kutyakomédia, ami a Népszabadság és a Népszava körül kialakult, ezért gondolta azt, hogy lépnie kell.

Összesen 108 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az üzlet nyélbe ütése után nyom majd egy bukfencet a Népszabadság szerkesztősége előtt.

A Csintalan már kezd visszalopakodni az övéi közé.

Csak kibujik a szög a zsákból.

Honnan van rá pénze? Jó kérdés!
Biztos nagyon spórolósan élt az elmúlt 22 évben. Vagy...?

Sétálj körül a Lehelen :)

Magyarországon az ilyen antidemokratikus, kirekesztő, minden, sajátjától különböző véleményt elfojtani igyekvő, diktatórikus szemléletre nincsen szükség. Mint amilyet Te is hangoztatsz!
Én nem értek egyet szinte soha Bayer, sőt még Torkos Matild véleményével sem, eszembe sincs mégse azt követelni, hogy tapossák a sárba az MN-et. Sőt, még az MH-t se, a maga (számomra undorító gárdájával). Ugyanakkor, egy Csintalan-féle irányvonalú, kézzel vezérelt, Fidesz pénzen megvett Népszabadság az maga a fából vaskarika!

Semmi konkrétum, csak találgatás, de szutyok már akad.
Csintalan úgy tudom Fidesz párttag. Eléggé bizarr helyzet lenne, ha övé lenne a Népszabadság. Én szkeptikus vagyok, de örülnék a tranzakciónak.
Egy biztos: hamisított Teller-levelek nem jelennének meg a szóban forgó médiumban.
Hogy a Csintalan meddig menne el a baloldal hitelessé tétele kérdésében azt nem tudom, de nagy fordulatokat már ő nem tehet, mert hitelét vesztheti a politikai színpadon, tehát nagy valószínűséggel a fordulat jobb felé történhet csupán.
Mondjuk csinálna egy tisztességes bal nézőpontú lapot, de még akkor is számolhatna azzal, hogy jobbról-balról ütnék.

"Ennek a geci zsidónak (lehet hogy oláj, vagy tót?) egy bogyiszlói paprikát kellene feldugni a valagába, hogy magához térjen!Nem vagyok, antiszemita, de ezeket nem szeretem."

Kit is, mit is szeretsz akkor, kedves anti-antiszemita kommentluvnya? Ja, a bogyiszlóit? Dugd fel magadnak!

Az olvasók nem döntöttek, b+! A Népszabi volt a legnagyobb olvasottságú (nem-bulvár) napilap! Az Orbán kormány döntött, hogy megfojtja. A külföldi tulaj meg, aki azt hitte, hogy ez egy normális ország, ahol demokrácia van, meghajlik az üzleti szempontok előtt, miután ellehetetlenítik, bármit is csinál.

Oldgóbé még él? :) Nem kívánok neki rosszat, csat féltem, hogy belehalt az unalomba az egybites mondanivalójával... :)

Ezt nem hiszem, hogy nekem írtad :) Szerintem inkább Monika volt a címzett :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában