Bumeráng: közéleti hetilapot indíthat Bochkor Gábor

2012. augusztus 31. 15:40
Bumeráng néven indít közéleti hetilapot a közeljövőben Bochkor Gábor – értesült a Bors. A lapot a Geomédia Kiadó adhatja ki, bennfentes információk szerint már tördelik a próbaszámot.

Hetilapot indít Bumeráng néven Bochkor Gábor – írja a Bors. Azt még nem tudni, hogy a rádiós – aki a közelmúltig a szintén Bumeráng néven futó rádióműsort vezette a Neo FM-en – a háttérben marad, vagy részt vesz majd a lap szerkesztésében is. A hetilap a Bors információi szerint heteken belül megjelenthet. Egy bennfentes szerint egy könnyed hangvételű közéleti hetilapot terveznek, a próbaszámot már tördelik. A Bors úgy tudja, hogy a Geomédia Kiadó felel majd a Bumeráng kiadásáért (egyebek mellett hozzájuk tartozik a Vasárnapi Hírek és a Szabad Föld is).

A lap kereste Bochkort, de nem tudta elérni. Az újság másik „szellemi vezére”, a Neo FM egykori vezérigazgatója, Földes Ádám sem cáfolni, sem megerősíteni nem akarta a Bors értesüléseit az új hetilapról.

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Publikáljon inkább a napiszar-on, vezesse a napi raj rovatot.

Úgy gondolom, hogy a giccs- és bulvársajtó tortájából már nem lehet újabb szeletet kihasítani. Nehezen tudok olyasmi nóvumot elképzelni, amivel Bochkor be tudna törni erre a piacra. A komcsifattyaknak, úri pubiknak is lassan meg kell tanulniuk, hogy nem elég a jópofa hercigeskedés, a bunkó, snassz celebekből álló kapcsolati háló, mely majd ingyér szolgáltatja a panelprolik, tanyasi gumicsizmás csőcselék elé hsjítandó csámcsognivalót, hogy aztán legyen min röhögniük a Lipóciában kitenyésztett, eddig jól megélő lumpeneknek.

Ha szar (moslék, szemét, gagyi, aljas stb.) lesz (az lesz!), az mehet. Nem lesz nemzetközi tiltakozás szervezve!

Bumeráng szokása, hogy vissza tud ütni, pofán veri a Bocskort, mert lapot manapság nehéz eladni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában