Ötcentesekben fizette ki az egymilliárd dollárt az Apple-nak a Samsung

2012. augusztus 31. 10:50
Harminc teherautónyi aprópénzzel fizette ki a Samsung azt az egymilliárd dolláros kártérítést, amelyet múlt hét végén szabott ki a Kaliforniai Bíróság az Apple-másolatok ügyében – terjed el a hamis hír a Yahoo spanyol oldalának jóvoltából.

Harminc teherautónyi aprópénzzel fizette ki a Samsung azt az egymilliárd dolláros kártérítést, amelyet múlt hét végén szabott ki a Kaliforniai Bíróság – számolt be a twice.hu, amely a paperblog.com alapján azt írta cikkében: a bírságot ötcentes tételekben szállították Kaliforniába.

A beszámoló szerint az Apple biztonsági emberei kezdetben úgy gondolták, tévedésből vannak ott a teherautók, de Tim Cook, az Apple vezetője nem sokra rá telefont kapott a Samsung vezetőitől. Utóbbiak közölték: apróban fizetik ki az egymilliárd dolláros büntetést.

Lee Kun-hee, a Samsung Electronics vezetője a kijelentette: nem hagyja magát megfélemlíteni egy csapat „stílusos stréber” által, és ha az Apple mocskosan szeretne játszani, akkor ők is fel tudják venni a kesztyűt.

A céget az észak-kaliforniai bíróság esküdtszéke korábban azért kötelezte az összeg kifizetésére, mert a Samsung Amerikában forgalmazott telefonjai megsértik az Apple szabadalmait, formatervük pedig túlságosan hasonlít az iPhone-ra.

Frissítés:

Az először a Yahoo spanyol nyelvű oldalán megjelent sztoriról bebizonyosodott, hogy csupán hoax, vagyis kitaláció, és az érintettek is cáfolták - írta az Index.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés