BBC vs. jobboldali média

2012. szeptember 1. 8:39

Weisz Manfréd Huba
Kettős Mérce
A BBC-nek fontosabb az örmény konfliktus, mint a hazai jobboldali médiának?

„Most, negyed egykor a Magyar Hírlap honlapján semmi hír nincsen, nemhogy az örmények felháborodásáról, de még a kiadatásról sem. Mindeközben a Magyar Nemzet a külpolitikai hírek közé száműzi, a második hírblokkba, egy nyúlfakrnyi hírbe az örmény konfliktust, aminél számukra fontosabb ma a Wikileaks is.

A Kurucinfo, a Jobbik azeri és törökbarát politikájához mérten pedig mentegeti a baltával az alvó örményt kivégző gyilkost, a Barikád pedig csak az örmények zászlótaposásáról számol be főoldalon. A Vastagbőr képén kiválóan látható a különbség a jobbos és a többi média között. A BBC ellenben a főoldalra rakta ki a hírt, és pár óra alatt a legtöbbet megosztott, és a második legolvasottabb hír lett.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csernobilban sem történt anno semmi egy ideg, ettük nyugodtan annak idején a zöldségeket, a média ku..olt. A régi reflexek működnek továbbra is.

Erről se feledkezzünk meg:

"..A MOL kompenzálhatna az azeri olajmilliárdokért?.."

"..Mivel Azerbajdzsán GDP-jének a felét az olaj és gázipar adja, érdemes lehet talán ezen a területen keresni az országok közötti kapcsolódási pontokat. Egy 2-3 milliárd eurós kötvénykibocsátás akkora volumen, melynek esetleges kompenzációját (ha egyáltalán van ilyen) az olaj és gázipari beruházások mellett egyéb területeken talán nehezebben, vagy csak kisebb részben lehet elképzelni. Ráadásul az utóbbi hónapokban Orbán Viktor és Szijjártó Péter is járt az országban, és mindketten kiemelték az energiapiaci együttműködés fontosságát, a MOL és az azeri nemzeti olajvállalat kapcsolatának szorosabbra fűzésének szükségét..."

http://www.portfolio.hu/vallal..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában