Varga Béla a kuruc.info tulajdonosa

2012. szeptember 4. 10:34
Több mint hat év után kiderült, hogy a kuruc.info domain valódi tulajdonosa egy Kaliforniában élő volt borász, Varga Béla.

Július 20. óta az anonim domain-szolgáltatásra szakosodott Domains by Proxy helyett a kuruc.info valódi tulajdonosának neve és lakcíme szerepel a domain regisztrációs adatbázisokban – írja az atlatszo.hu. E szerint a szélsőséges portált a kaliforniai Healdsburg-ben élő volt borász, Varga Béla jegyezte be, akit – eddig bizonyítékok nélkül – már korábban is többször összefüggésbe hoztak az oldallal.

Az atlatszo.hu megjegyzi, hogy noha a Domains by Proxy abból él, hogy elfedi ügyfelei kilétét, ha a törvény kötelezi, vagy ha kára származhat a felelősség átvállalásából, akkor azonban megszabadul az érintettektől és felfedi a valódi domaintulajdonosok kilétét.

Összesen 208 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mivel szolgált rá Bodoky? A Túlkapások c. könyvével?

Azon kívül, hogy volt borász mit lehet még tudni erről az emberről? Csak a nevét adta, vagy olvassa is a megjelent cikkeket? Most hogy van tulajdonos be lesz-e perelve? Egyébként meg magyar állampolgár?

Már bocs, de milyen igazi hazafi az, aki (az egyébként liberalizmusáról híres) Kaliforniából osztja az észt? Mekkora kockázatot vállal? Élvezi vajon működése gyümölcsét itt, ahol élünk -ő meg nem?
Piszokul elegem van az USA-ból/Kanadából észt osztókból, tegyék azt bármely oldaliság égisze alatt.
Aki nem itthon él az nyilván kevéssé vagy jobban, néha, vagy gyakran de fájó szívvel gondol a hazájára. Eddig oké. De véleményem szerint ha bele kíván szólni dolgainkba, akkor legyen oly szíves és jöjjön haza.
A hátáraink mellett élők esetén ez csak részben igaz, mert ők élvezik/szenvedik az anyaországban történtek következményeit a bőrükön.
No de Béla hazafi?

Neked is lejárhatna már az időd! Hiszen semmi mást nem csinálsz, csak hisztérikusan kelted a gyűlöletet. Pontosan azt teszed, amivel habzószájúan a zsidókat szidod.
Tisztességes polgárembernek mindkét oldal taszító és ellenszenves. Függetlenül attól, hogy néha nüansznyi különbség van a konkrét téma kapcsán a két oldal álláspontja között.
Ahogy itt oly sokszor olvashattam, mikor a kommunistákat a fasisztákkal összemostátok, hát hadd ne tegyek én se különbséget a két "oldal" újságírói között!
Mondd meg őszintén, hogy Bolgár úr és Stefka úr, Gréczy és Bayer Zsolti közt vajon van-e komoly különbség? (Szerintem amúgy Orbán és Gyurcsány közt sincs lényegi diffencia:)
Ideológiájuk, moralitásuk, elfogultságuk egymásnak pont tükörképe. Szerintem. De azt hiszem, hogy aki nincs agymosott és/vagy lefizetett státuszban, az egyetért velem.

Te idióta, legalább elolvastad a cikket, amihez hozzászólsz???

"Az atlatszo.hu nem gondolja azt, hogy be kell tiltani, vagy “el kell távolítani az internetről” a kurucinfót, a szabad szólás és véleménynyilvánítás a nácikat is megilleti. Határozott álláspontunk viszont, hogy a kuruc által elkövetett törvénysértésekért is vállalnia kell a jogi felelősséget valakinek"

"TI gyűlölködtök! Ti vadásszátok le a magyar hazafiakat! Ti nyaljátok a büdös seggét zuroffnak, a fejvadásznak! Ti veritek a magyar tüntetőket! A magyarokat védő tisztességes gárdistákat! "

Bizonyítékod van, seggarc? Arra, hogy "StG" vadászik, tüntetőt ver, segget nyal? Vagy csak vádaskodsz a messzi külföldről? Ki a fene írja Kanadát "C"-vel itthon? Senki, te gyökér.

"hanem tény"

Bizonyíték? Hol?

Legalább elolvasnád, hogy mire válaszoltam, te fogalmatlan! Drága bajtársad vádaskodott minden bizonyíték nélkül.

A törvények csak a kurucra nem vonatkoznak? Vagy azt csak a népszavától várod el, fóka?

Az én nyelvem a magyar, és ezen Kanada a neve, mint ahogy Amerikai Egyesült Államok és Franciaország.

Neked mi a nyelved, hazátlan?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés