Hazudik, csúsztat, és önérzeteskedik – mi az?

2012. szeptember 7. 8:10

Nyüzsi
hvg.hu
A hvg.hu Vélemény rovatának szerzőiként ezúton fejezzük ki szolidaritásunkat szerzőtársunkkal, Balavány Györggyel, akit véleményéért 10 millió forintra perel az MTVA.

„Balavány György szerint a közmédia az adófizetők pénzén hazudik az adófizetőknek – most kiderült az is, a helyzet rosszabb. A Böröcz István és Belénessy Csaba vezette intézmény ugyanis mindemellett – szintén az adófizetők pénzén – pereli azokat, akik kifogásolják mindennapos rutinját.

Az aláírók véleménye megoszlik arról, hogy felháborító-e, hogy a magyar adófizetők Böröcz Istvánt és Belénessy Csabát kénytelenek eltartani, vagy ellenkezőleg: a magyar adófizetők pontosan ezt érdemlik. Abban viszont mindannyian egyetértünk, hogy Balavány Györgynek – csakúgy, mint bárki másnak – joga van a szabad véleménynyilvánításhoz, és abban is, hogy Böröcz István és Belénessy Csaba jelenlegi feladatköre a történelem gonosz és rosszul elsült tréfája.

Seres László, Tóta W. Árpád, Hont András, Gavra Gábor, Tamás Gáspár Miklós, Para-Kovács Imre, Ceglédi Zoltán, Mong Attila, Tallián Miklós, Kiss Ádám, Papp László Tamás, Iványi György,  Stemler Miklós, Szegő Péter, Tálos Lőrinc, Tokfalvi Elek, Gomperz Tamás”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés