Kedves Hajdú Péter, ezt most kéne abbahagyni

2012. szeptember 10. 12:36

Ceglédi Zoltán
HVG
Gyurcsány Ferenc bejelentését akkor is ennyien nézték volna, ha azt bármilyen más műsorban, bármelyik másik csatornán teszi. Ezt így nem szabad folytatni, ezt azonnal be kell fejezni. Nézze meg közelebbről: nem Frizbi ez, hanem Kübli.

„Amiért pedig ezt a Frizbi nevű borzalmat villámgyorsan be kell fejezni, az rögtön az első riportból kiviláglott. Hogy miért tapsoltatja meg a közönséggel a tényt, hogy egy négyéves kisfiú súlyos beteg, nem tud enni-inni, és egy szondán keresztül, közvetlenül a gyomrába kell préselni a pépesített ételt, nem tudom. Hogy az ostobaság vagy a számító gonoszság teszi, hogy még rá is kérdez szigorúan a gyerekre, hogy miért nem eszik rendesen, azt szintén nem tudom. (...)

Majd minderre ráeresztette Gyurcsány Ferencet, aki bejelentette, hogy egy hétig nem fog enni. Nem érzi, nem érti, nem fogja fel, hogy micsoda otromba kontraszt van a két vendég között? Mondja csak, maga egy belemenős, innovatív, tökös riporter? Akkor ahelyett, hogy jópofaságnak szánt narancshalmot ad át, inkább győzte volna meg arról a milliárdos politikust, hogy ha már egy hétig nem eszik, a máskor erre költött pénzt adja oda az éhező családnak, a beteg kisfiúnak.

És itt, megint az egyeztetett szöveg, mikor »spontán« felemlíti, hogy ön szerint »egy nő, két férfi« szivárogtatta ki az őszödi beszédet, akolmeleg összekacsintás, így volt megbeszélve, eddig mehetünk el, gumicsont a népnek. Meg az álkérdés, hogy nem érti, mi a baj az előzetes regisztrációval, hiszen mindenki elmehet majd szavazni, aki regisztrált... Azt hiszem, az ilyenre Vitray Tamástól Bárdos Andrásig mindenki elégtelent szokott adni.

Hajdú úr! Ne tévessze meg az, hogy a legutóbbi adásnak az utolsó vendég okán esetleg az átlagnál jobb lesz a nézettsége. Gyurcsány Ferenc bejelentését akkor is ennyien nézték volna, ha azt bármilyen más műsorban, bármelyik másik csatornán teszi. Ezt így nem szabad folytatni, ezt azonnal be kell fejezni. Nézze meg közelebbről: nem Frizbi ez, hanem Kübli.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az első normális cike ennek a Ceglédinek. Nem láttam ugyan a műsort (nem nézek ilyen szemetet), de HP ritka undorító médiapióca, s ha igaz, amit leírt (bizonyára az), most még önmagát is alulmúlta.

Ceglédi!!!!!
Hajdu (végre!!!!!) feltette azokat a kérdéseket amellyeket az ország lakossága már régen feltett volna!!!

Ceglédi!
Talány Gyurcsánynak kellene azt mondani, hogy hagyja már abba?????

De jó, hogy sokkal jobb programom volt tegnap este, a havercsajokkal pálinkáztam!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában