Nem fizet bérleti díjat a Neo FM, októberben kirakhatják

2012. szeptember 19. 16:43
Nem fizet sem bérleti díjat, sem rezsit a Medveczky Mihály cégének tulajdonában álló Neo FM – írja a hvg.hu Rigorics György, a Neo FM által használt budai ingatlan tulajdonosának elmondása alapján. A főbérlő októberben kitenné a stúdióból a stábot.

Nem fizet sem bérleti díjat, sem rezsit a Medveczky Mihály cégének tulajdonában álló Neo FM – írja a hvg.hu Rigorics György, a Neo FM által használt budai ingatlan tulajdonosának elmondása alapján. Rigorics közölte: a milliós számlát neki kell kifizetnie. „A bérleti díjat nem kapom meg, viszont az áfát be kell utána fizetnem. Ráadásul az épület rezsijét is nekem kell állnom. 1,1-1,2 millió forint között van az, amit a Neo miatt nekem havonta ki kell fizetnem” – mondta.

A hvg.hu információi szerint Medveczky Mihály, és a közvetett tulajdonos, a vállalkozó Szlovákiában bejelentett unokatestvére, Ladislav Medveczky eddig sem az őrző-védő cégnek, sem a takarítóknak nem fizettek. „Írt egy levelet, amiben azt állította, hogy a július előtti tartozások 50 százalékát fogja kifizetni majd január elsejétől egyenlő részletekben, de hogy mennyi lesz a részlet, az függ majd a rádió bevételétől. Azaz ha nem lesz bevétel, semmit nem fizet. Azt is ígérte, hogy a júliusi és az augusztusi bérleti díjat rendezi, de amikor ez a levél megjött, már az augusztusi határidő is lejárt” – állította a portálnak Rigorics.

Arra a kérdésre, hogy miért nem rakja ki a rádiósokat az ingatlanából, azt felelte: Medveczky jelezte neki, több százmillió forintra perli, ha megakadályozza a Neo FM talpra állását. Rigorics ugyanakkor nem titkolja: október végén kiteszi a stábot az épületből.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már rég meg kellett volna tenni a kilakoltatást.

Bárkivel ez történik, ha nem fizet.

Mi ebben a hír?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés