Átadták a Goldenblog díjait

2012. szeptember 21. 8:52
Több mint 1200 indulóból kilenc kategóriában hirdettek győztest a nyolcadik Goldenblog versenyen, ahol idén a hírkategóriában a zsűri és a közönség egyaránt a Hírcsárdát választotta a legjobbnak.

Több mint 1200 indulóból kilenc kategóriában hirdettek győztest a nyolcadik Goldenblog versenyen, ahol idén – meglepetésre – a hírkategóriában a zsűri és a közönség egyaránt a Hírcsárdát választotta a legjobbnak – tájékoztatta a hvg.hu csütörtökön az MTI-t.

Életmód kategóriában az Annenn blog vehette át a zsűritől a Goldenblog díjat, míg a közönség elismerését a Mosolyka kapta. A 140 gasztroblog induló közül a győztes a Vegasztrománia lett.

Kult-szórakozás kategóriában a kultblog.hu készítője vehette át a díjat, a közönségdíjas pedig a Hollywood Hírügynökség lett. Az IT-blogok versenyében a zsűri az IDDQD blogot találta a legjobbnak, a közönségszavazatok közül a legtöbbet pedig az FPS blog kapta.

A szakértői blogok versenyét a Puli Space nyerte meg, a közönségdíjat a Gerilla Önéletrajz kapta. A helyi.érték kategóriájában a zsűri elismerését a Panamericana vívta ki, a közönségét az Urbanista blog. A fotóblogok versenyét Kálló Péter blogja nyerte, a közönség a Mai Manó Ház internetes naplóját ítélte a legjobbnak. Az egyéb kategóriában – az előző évek gyakorlatához hasonlóan – idén is csak közönségdíjast hirdettek: a legtöbb szavazat a Tekasztorik blogra érkezett.

A hvg.hu által hirdetett blogversenyen augusztus 20. és szeptember 6. között több mint 48 ezer ember adta le szavazatát.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában