Ma 15 éves a Napló

2012. október 5. 8:35

Vujity Tvrtko
Vujity Tvrtko Official
Nem tudom, hogy meddig tart még, de ezt a másfél évtizedet nem veszi el tőlem, tőlünk semmi és senki. Ma 15 éves a Napló, Nektek készítjük. Szép jó napot Magyarország!!!!

„A mai napon 15 éve, hogy a TV2 Naplója megkezdte adása sugárzását. Az elmúlt másfél évtizedben 750 adást és 3000 riportot készítettünk Nektek, Önöknek. Felsorolni is nehéz lenne az élményeket, megható, torokszorító, elgondolkodtató pillanatokat. Sokszor írtam már a nagy utazásokról, a hadifogolyról, Csernobilról, Észak-Koreáról, a lepratelepekről... éppen ezért most egy picit másról írok. Másról, a köszönetről.

Köszönöm a TV2 jelenlegi vezetőinek, Simon Zsoltnak, Kiss Péternek, György Bencének hogy bizalmuk irányunkban töretlen. Köszönöm Pintér Dezsőnek, Tolvaly Ferencnek, Kereszty Gábornak, Várdy Zoltánnak, hogy korábban segítették műsorunkkal.

Köszönöm műsorvezető elődeimnek, Kotroczó Róbertnek, Sváby Andrásnak és Azurák Csabának, hogy arcot adtak a műsornak.

Köszönöm minden valaha is nálunk dolgozó riporternek, operatőrnek, vágónak, technikusnak, rendezőnek, asszisztensnek, hogy munkájukkal hozzájárultak ehhez a 15 évhez.

Köszönöm a jelenlegi stábnak, hogy nap mint nap, hétről hétre, erejüket megfeszítve dolgoznak a Napló sikeréért.

Végezetül KÖSZÖNÖM Szalay Ádámnak, Dorogi Gabriellának, Horváth Juditnak, hogy a kezdetektől együtt lehetünk.

Hálával, tisztelettel és mély szomorúsággal gondolok Lázár Sándorra és Breyer Zoltánra, a Napló ikonikus hangjaira, akik ma már nincsenek közöttünk.

Nem tudom, hogy meddig tart még, de ezt a másfél évtizedet nem veszi el tőlem, tőlünk semmi és senki. Ma 15 éves a Napló, Nektek készítjük. Szép jó napot Magyarország!!!!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában