Igehirdetés Bostonban

2012. október 11. 09:22

Bánóczy Zoltán
Adatblog

Úgy tűnik, valamibe belenyúltunk, a gyűlölt CT-t kihagyó teljesítménymérés sokak álma volt. Eddig.

„Szerdán Jerry Hong (Google) villantott fel az eljövendő mobil applikáció mérésből néhány erős jövőképet: egy szinte teljesen új Google Analytics felületet és annak perspektíváit, ami direktben az applikációmérésre van szabva. Caleb hozta a formáját, és az analitikai folyamatokról adott elő egy meglehetőst.

Kora este a #Hacknighton harmadikként léptem a színpadra a View-Thru (ill. Post-view) Google Analytics megoldásunkkal (MCA), ahol technológai arcok szavazatát és elismerését szedtem össze, amivel bőven kifizetve éreztem volna magam, ha néhány vonalon később nem jutunk még ennél is lényegesen messzebbre. Úgy tűnik, valamibe belenyúltunk, a gyűlölt CT-t kihagyó teljesítménymérés sokak álma volt. Eddig. 

Csütörtökön hajnali négykor kidobott az ágy, és mivel volt még közel hat órám Justin Cutroni előadásáig, kora hajnalban Boston belvárosi utcáit róttam, mielőtt a kulináris kiszámíthatóság vágyától vezetve az ottani Déli Pályaudvar McDonaldsébe kerültem hirtelen.

Justin Cutroni - mint a legkiválóbb előadók egyike a szektorban - összefoglalta a GA jelenlegi állapotát, leírta a rendszer jelenlegi határait - amiből a vájtfülűek következtetéseket vonhattak le a jövendő határnyitásokkal kapcsolatban: itt tényleg egy analitikai platform készül.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://media.mandiner.hu/trackback/4875