Közérthető gazdasági híreket kínál az Origo új portálja

2012. október 13. 8:55
Közérthetően, látványos és könnyed formában dolgozza fel a sokak számára száraz gazdasági információkat az Origo új portálja, az Investor.hu Az új portál online gazdasági újságként befektetési, elsősorban tőzsdei híreket és piaci információkat szolgáltat – frissen és pontosan.

Elsősorban befektetésekkel, tőzsdével és a pénzpiacok trendjeivel foglalkozik az Origo portfólió új portálja, az Investor.hu, amely elsősorban a megtakarítással rendelkező olvasói szegmenst célozza meg. Számukra nyújt eligazítást a hagyományos és alternatív befektetési lehetőségekben, és nekik kínál értékes és hasznos, folyamatosan frissülő tartalmat – számolt be a Médiapiac. Az ígérete szerint közérthetően fogalmazó szerkesztőség tagjai elemzők és befektetési szakemberek.

„Fontosnak tartjuk, hogy hirdető partnereink számára újabb és újabb célcsoport szegmenseket, míg olvasóinknak a teljes hírpalettát lefedő szolgáltatásokat biztosítsunk” – mondta el Vaszily Miklós, az Origo Zrt. vezérigazgatója. A szakember úgy gondolja, az Investor.hu-val egy hiánypótló gazdasági portált hoztak létre, „amely hangvételében, tartalmában, innovatív megoldásaival új olvasói tábort vonz az Origo Media Group portfóliójába”.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés