Az MTV magyar-török közvetítése még egy diktátornak is tetszett volna

2012. október 17. 21:38

Nuszbaum Tibor
Fent és Lent
Mi a retkes fenéért közvetített úgy az MTVA, hogy egy utolsó banánköztársaságban érezzem magam?

„Mi a retkes fenéért közvetített úgy az MTVA, hogy egy utolsó banánköztársaságban érezzem magam? Miért az volt a legfontosabb szempont, hogy elsősorban arról számoljanak be, hogy a különböző játékszituációk milyen érzelmeket váltanak ki a nagy vezérből? Nagyon örülünk neki, hogy láthatjuk, hogy Orbán Viktor is egy ember: tud a levegőbe csapni, képes egy nagy helyzet után félig guggoló helyzetben húúúzni egyet, vagy egy-egy magyar szabálytalanság után mutatni egy gömbformát, hogy »de spori, labda, labda volt.«

Jó és dicséretre méltó egy kormányfőtől, hogy ilyen szenvedélyesen tud lelkesedni a nemzeti csapatért. Az a nagyon nem jó, mikor egy sportközvetítés rendezője kötelességének érzi, hogy többet mutogassa ezt, mint például a szövetségi kapitányt. Miféle belső késztetés kényszerítheti rá erre a közvetítés rendezőjét?

Nem is csoda, hogy Knézy Jenő a meccs vége felé, a körülbelül tizedik Orbán Viktor-bevágás után elszólta magát némileg gunyorosan, hogy »Örülhet az ország vezetése, de ami talán fontosabb, örülhet maga az ország is.« Akinek volt füle hallotta az élt e szavak mögött, akinek meg nem, az hülyeségeket posztolt a facebookra.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aki a sport népszerűsítését kifogásolja, annak halovány fogalma sincsen a sport nevelő erejéről.

Csak a zsigeri gyűlölködés irányítja a gondolatait.

Meg lehet nézni, hogy meg is van az eredménye annak, ha a kormány támogatja a sportot.

Ha a Böszméék tobzódtak volna, vagy Isten ne adja, tobzódnának tovább, nem aranyunk, de még egy vasunk sem lenne...

Csak a reménytelenség és a kifosztottság.

Úgy hiányzott már egy jó kis orbánozás! Köszike.

HE-HE, HA NEM MUTATTÁK VOLNA ORBÁNT, EZ A BAROM EZT ÍRTA VOLNA:

„Mi a retkes fenéért közvetített úgy az MTVA, hogy egy széthulló ÁLLAMHATALMU országban érezzem magam? Ahol a kamera már rá sem mer menni a miniszterelnökre. Miért az volt a legfontosabb szempont, hogy véletlenül se mutassák be be, hogy a különböző játékszituációk milyen érzelmeket váltanak ki a nagy vezérből? Ebből is látszik, hogy Orbán hatalma megreccsent. Nagyon örültünk volna, hogy láthatjuk, hogy Orbán Viktor is egy ember, az összeomlás szélén, remegő szájjal, nagy hassal, cigány kinézettel: tud a levegőbe csapni, képes egy nagy helyzet után félig guggoló helyzetben húúúzni egyet, vagy egy-egy magyar szabálytalanság után mutatni egy gömbformát, hogy »de spori, labda, labda volt.« Mindezt nem láthattuk az MTVA jóvoltából.

Vicces egy kormányfőtől, hogy ilyen szenvedélyesen tud lelkesedni a nemzeti csapatért, miközben hatalma már nulla, egészsége megreccsent, cigány származása meg holnap nyer bizonyítást végre. Egyben a rasszizmust is kimutatja nála Heller Ágnes. Az a nagyon nem jó, mikor egy sportközvetítés rendezője kötelességének érzi, hogy egyáltalán ne mutogassa ezt, mint például a szövetségi kapitányt. Miféle belső késztetés kényszerítheti rá erre a közvetítés rendezőjét?

Nem is csoda, hogy Knézy Jenő a meccs vége felé, a körülbelül tizedik Bajnai-bevágás után elszólta magát némileg gunyorosan, hogy »Örülhet az ország vezetése, de ami talán fontosabb, örülhet maga az ország is, aki most Vajnai (Itt tévedett a riporter, Vajnai szélsőségesen jobboldali, míg Bajnai a mi baloldalunk képviselője.« Akinek volt füle hallotta az élt e szavak mögött, akinek meg nem, az hülyeségeket posztolt a facebookra.”

Ez nem Nuszbaum, hanem F@szbaum....Elég szomorú lehet az életet csak fikának nézni....De gondolom a környezete már megszokta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés