Elindult az Origo Media Group és a RCKO Radiocity Zrt. közös rádiója

2012. október 27. 11:08
Elindult az Origo és partnere, a RCKO Radiocity Zrt. közös vállalkozása, a RCKO.fm. Az adó elsősorban a rock, diszkó, és az elektronikus zenei irányzatokat követő, véleményvezér, városi lakosokat célozza meg.

A tesztidőszak lezárultával elindult az Origo és partnere, az Erdélyi Zsolt, Horváth Attila, Novák Péter nevéhez kötődő RCKO Radiocity Zrt. közös vállalkozása, a RCKO.fm. Az adó a rockot, a diszkót és az elektronikus zenét vegyíti, szöveges tartalmai pedig elsősorban közéleti, kulturális témájúak lesznek. A műsorvezetők között van Lévai Balázs, Müllner Dóra és Erdélyi Zsolt is – számolt be a Médiapiac.

Az adó indulásával kapcsolatban Novák Péter elmondta: szerinte hiányzik a piacról a komplex online zenei tartalomszolgáltatás, ezért helye van egy ilyen, az igényes zenét, a közéleti, kulturális tartalmakat ötvöző rádiónak. Elsősorban a három zenei irányzatot követő, véleményvezér, városi lakosokat célozzák meg, s ebben a körben egy stabil, növekvő hallgatottsággal számolnak. Amellett, hogy interneten vagy a mobiltelefonon rádiózni szerető hallgatókat gyűjtenek, a tervek szerint a szolgáltatás az okostévéken, hibridTV szolgáltatáson keresztül is elérhetővé válik rövidesen.

Az alapvetően reklámbevételekre építő vállalkozás médiaértékesítését az Origo Media Group végzi.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés