Szürreális választási műsor az ATV-n

2012. november 7. 09:27
emTomi
emTV

A 63 éves Pulitzer- emlékdíjas veterán újságíró ‒ aki egyébként a csatorna híradóinak főszerkesztője is ‒ úgy baszta szét a műsort, mint Hoffmann Rózsa az oktatást.

„Sokkal többet vártam. Bánó Andrásnak meg nem lenne szabad műsort vezetnie. Nem kérdőjelezem meg a tudását, ez ügyben nem tudok állást foglalni, de mint műsorvezető pocsék, az biztos. Úgy érzem egyszerűen alkalmatlan a feladatra. Szerelmes a saját hangjába, ahelyett, hogy egy érdeklődő riporter lenne, evidens dolgokat kérdez meg mint egy öt éves, de mindeközben semmi lényeges nem hangzik el. A kissé süket Avar János az utolsó etapban már nagyon várta Romney vereségét elismerő beszédét. Többször célzott rá, hogy menne már haza, Bánó meg is kérdezte, hívják-e neki előbb a taxit ha már ilyen mehetnéke van.

Azt nem tudom miért lett a szokásos 5:55-ös hírek is »Rendkívüli Híradó«, de örülök, hogy a hazai adók közül kiemelkedően foglalkoztak az amerikai elnökválasztással, látszik, hogy ez »Az elnök emberei« dolog nagyon bejön most nekik.

A műsor látványvilágát tekintve én szeretem ezt a fehér- piros stílust és egykaptafa inserteket, amik egyébként is jellemzik az ATV-t. Volt néhány tűrhető összeállítás is, azokkal kapcsolatban meg egy epic beszólás Bánótól: »Most nézzünk meg egy úgynevezett bejátszást.«”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://media.mandiner.hu/trackback/5291