Népszava-kommentelőket jelentettek fel

2012. november 10. 9:56
Egy Papcsák Ferenc elleni tüntetésről szóló Népszava-cikkhez érkezett hozzászólások miatt folytat büntetőeljárást a rendőrség. A hatóság már ki is kérte a kommentelők adatait a laptól, ám az egyelőre keresi a lehetőséget, hogy ezt ne kelljen megtennie.

A Népszava Ezren tüntettek Papcsák ellen című, áprilisi cikkéhez érkezett kommentek miatt folytat büntetőeljárást a XVI. kerületi rendőrkapitányság – írja a Népszava. A lap megjegyzi, jogi képviselőjük szerint mivel személyiségi jogi perről van szó, kikövetkeztethető, hogy a feljelentést Papcsák Ferenc, Zugló fideszes polgármestere tehette.

A feljelentő négy kommentet kifogásolt, de ebből kettőt még akkor moderáltak az oldal szerkesztői. A megmaradt két hozzászólás közül az egyikben ez szerepelt: „Én, magam három unokám nevében tiltakozom minden további adó, illeték, sarcolás ellen!! Szemét, aljas mentalitásra vall, ha kommunális adóval, bölcsödei gondozási díjjal, bérek+nyugdíjak+adóbefizetés+stb után forgalminak nevezett adóval akarja helyre állítani az önkormányzat, az állam pénzügyi egyensúlyát. Járuljanak hozzá a nagy jövedelműek, vezessék be újra a többkulcsos adózást!!! Fizessen Papcsák úr és szemérmetlen, népnyúzó bandája!!!” A másik kommentbe pedig ezt írták: „Ennek már nagyon ideje volt, mert amit ez az őrült fitnyiszes polgármesternek titulált gerinctelen művel, annak véget kell vetni. Százmilliók mennek el tanácsadó cégekhez, akkor ez a senki mihez ért???

A Népszava ügyvédje szerint mindkét komment belefér a vélemény-nyilvánítás szabadságába. A rendőrség azonban a büntetőeljárásról szóló törvényre hivatkozva a „felhasználói nevek személyek azonosításához szükséges adatokat” kikérte a laptól. Noha kénytelenek együttműködni a rendőrséggel, keresik annak jogi lehetőségét, hogy mégse kelljen kiadniuk a személyes adatok – írja a lap. Értesítik a hozzászólókat, és ha mégis sor kerülne az adatok kiadására, akkor a Népszava ügyvédje ingyenesen képviseli majd őket.

Frissítés

Nem csak a Népszava, hanem a Hír24 kommentelőit is feljelentették egy szintén Papcsák Ferencről szóló cikkhez érkezett hozzászólások miatt.

Összesen 199 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mihez képest korábban moderáltak? Megjelenése lőtt vagy a feljelentés után? Tán ha láthatnánk azt a törölt kettőt is!

Szerintem nem ezek a bejegyzések a feljelentés tárgyai, hanem amit állítólag kimoderáltak. A kérdés az: mikor?

Amit ez a "vérgőzös", uzsító férclap művel, az vérlázító gyalázat!

nem kérdés, hogy mikor. Még annak idején.
Ha ráklickelsz az eredeti cikkre ez benne van

Ezért lennék én kíváncsi arra két kimoderáltra!
Feltehetően hagyták megjelenni, majd miután híre ment, hogy ebből baj lehet, hát kimoderálták. Most meg mutogatják ezt a kettőt!

Azért black and white(alias smogger) vagy next se kutya!

Az lemaradt kedves Pantyelejevics, hogy a mellykasod közepére mutatsz és felkiálltasz!
Idelőjetek!

Papcsáknak ez szokása:

Papcsák Ferenc kiadott egy közleményt, amelyben közli: feljelentést tesz és rendőri védelmet kér, mert – többek között, de kiemelten – az Egyenlítő blog egyik kommentjében halálos fenyegetést kapott, félti saját és családja életét.

http://kormanykronika.blog.hu/..

Papcsák: az elszámoltatást akadályozza, aki a szerződéseket firtatja

http://kormanykronika.blog.hu/..

Hát addig jár a korsó a kútra......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés