Papcsák úrnak az internetes hangnemről

2012. november 12. 8:18

Mihancsik Zsófia
Galamus
Sajnálnám, ha megfosztaná önmagát azoktól az örömöktől, amelyeket bizonyára okoznak Önnek a zsidózó, kurvázó, kommunistázó, hazaárulózó, patkányozó jobboldali kommentárírók, hiszen nem emlékszem, hogy Ön, a politikus, bármikor is kifogást emelt volna ellenük.

„Kifogásolhatja természetesen a Népszava vagy a Hír24 szerkesztőinél is, hogy miért engednek be Önnek nem tetsző kommentárokat, de a kifogáson túl nem hiszem, hogy lennének eszközei a szerkesztőségekkel – és semmiképp sem a felhasználókkal – szemben. Legfeljebb az, hogy Ön nem olvassa azokat a honlapokat, ahol a szerkesztőség megengedi, hogy Önnek nem tetsző hangot használjanak az olvasók. Amit sajnálnék, mert megfosztaná önmagát azoktól az örömöktől is, amelyeket bizonyára okoznak Önnek a zsidózó, kurvázó, kommunistázó, hazaárulózó, patkányozó jobboldali kommentárírók, hiszen nem emlékszem, hogy Ön, a politikus, bármikor is kifogást emelt volna ellenük.

Amennyiben pedig Ön nem ezeket a jelzőket tartja rágalmazónak, hanem a Népszava és a Hír24 olvasói kommentárjaiban megfogalmazott tényállításokat, azt javaslom, tekintse mindet vitakérdésnek, ha hosszú, tizenöt éves Fidesz-tagsága ellenére még emlékszik rá, mit takar a »vita« szó. Vitakérdés ugyanis, hogy ki tette tönkre Zuglót, vitakérdés, hogy a kommunális adót az Ön által vezetett önkormányzat munkájának elégtelensége miatt vezették-e be (vagy netán annak is szerepe volt benne, hogy Zugló is részt vesz a Heti Válasz és a Magyar Demokrata című jobboldali, illetve szélsőjobboldali sajtótermék támogatásában*, de ezen az információn túl a Magyar Narancs közölt még néhány írást Zugló viselt dolgairól, a linkjeik megtalálhatók itt), és vitakérdés minden olyan állítás, amelyet a Népszava és a Hír24 olvasói leírtak. Még az Önre alkalmazott »gerinctelen« jelző is – bár megpróbálkozhat azzal, hogy valóságbizonyítást kér rá a bíróságon. :)

Szerintem Ön is jobban járt volna, ha annak idején azzal utasítja vissza politikai főnökének kitüntető megbízását az »elszámoltatási« kormánybiztos című posztra, hogy nem jogi eszközökkel kell politikai vitákat elintézni. Akkor talán nem érte volna az Önök pártját annyi kudarc az »elszámoltatás« címén kezdeményezett jogi eljárásokban. Én szeretném megóvni Önt az újabb kudarctól. Ezért azt tanácsolom, hogy próbáljon meg demokrataként és kultúremberként viselkedni, és hagyja a csudába azt a beteg ötletet, hogy rendőrséget ereszt rá szerkesztőségekre és olvasókra.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem a moderátorságot kellene megszüntetni!!!!!!!!!!!!!
Az sérti a szólás és véleménynyilvánítási szabadságot.
Pl. a Népszabadság Az egy nem szabad sajtó!!!!!!!

De mindenkinek joga legyen akár pert is indítani egy kommentelő ellen is ha érzi, hogy megsértették a személyiségét.
Majd a bíróság eldönti.

Mert kialakulhat az, hogy az újságíró a komentekkel sértegethet, lejárathat.
Törölteti a neki nem tetszőket, engedi a neki tetszőket. Ezzel a technikával lehet manipulálni, lejáratni, mocskolni akárkiket.
Ha előveszik akkor a szabad, névtelen kommentekre hívatkozik.

"ezért azt tanácsolom, hogy próbáljon meg demokrataként és kultúremberként viselkedni, és hagyja a csudába azt a beteg ötletet, hogy rendőrséget ereszt rá szerkesztőségekre és olvasókra.”"

na ezt se hittem volna hogy egyet fogok erteni az eletben az oreglannyal... de ez most talalt.

"nem jogi eszközökkel kell politikai vitákat elintézni. "

Na de a bűnügyeket?

Mert azok igen kemény sok százmilliós köztörvényes ügyek ám, nem holmi politikai adok-kapok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában