Papcsák nem engedi, hogy igaztalanul bántsák

2012. november 12. 15:18
Nem fogadja el, hogy nagy nyilvánosság előtt gyalázzák és hazugságokat állítsanak róla – nyilatkozta az MTI-nek Papcsák Ferenc azzal kapcsolatban, hogy kiderült: internetes kommentelőket jelentett fel.

Papcsák Ferenc Zugló fideszes polgármestere kijelentette: nem fogadja el a nagy nyilvánosság előtt gyalázkodást, és nem enged igaztalan bántásokat. A politikus ezt hétfőn közölte az MTI-vel azzal összefüggésben, hogy a Népszava szombati számában azt írta: a XVI. kerületi rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat az Ezren tüntettek Papcsák ellen című, áprilisi Népszava online-cikk négy internetes kommentelője ellen. Később a hír24 is jelezte, hogy hasonló eljárás indult a portál egyes hozzászólói ellen is.    

A kerületvezető kijelentette: mindenki számára szabad a vélemény, s elfogadja, hogy közszereplőként többet kell elviselnie. Azt azonban nem fogadja el – tette hozzá –, hogy bárki „nagy nyilvánosság előtt gyalázkodjon, hazugságokat állítson, nyomdafestéket nem tűrő kijelentéseket tegyen, gyalázza a családomat”. Ezt a kialakult bírói gyakorlat sem engedi – mutatott rá. Papcsák Ferenc arról is beszámolt, hogy a konkrét ügyben a bíróság elindította az eljárást. Hangsúlyozta: nem fogja engedni, hogy igaztalanul bántsák. „Lenáciztak, amit külön sérelmezni kell” – jelentette ki a polgármester.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ennek tényleg nem tűnik fel, hogy mennyire lejáratja magát?

marpedig hiaba ugralsz kis pukkancs, egyelore nincs netcenzura. bar a magadfajtaktol kitelik.

megismerni az ilyen spiclit a szagarol...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés