Már megint megszorít a rohadék Bajnai

2012. november 19. 15:56

Szily László
Képviselő Funky
A szerző, Kiss „Woodward-Bernstein” Gergely összhangba tudta hozni a modern élet megkövetelte sebességet a régi vágású nyomozómunkával, és gyakorlatilag a maga meztelenségében mutatja meg nekünk hazánk regnáló miniszterelnökét

„Egy darabka sajtótörténet: 2012. november 19-én Magyarországon győzött a tényfeltáró újságírás. Pedig amióta sajtó létezik, vesztésre álltak. Mármint a tényfeltárók. De létezik akkora dobás, amitől még ezekből a BKV-ellenőrökkel vetekedő népszerűségű, cigiszagú, gyanakvó alakokból is király lesz. Nem is véletlen, hogy hétfőn a Magyar Hírlap nyomtatott és online verziójában ugyanaz volt a vezető anyag: a Bajnai Gordon miniszterelnök »igen goromba«, 1200 milliárdos megszorító csomagját ismertető tényfeltáró cikk.

A szerző, Kiss »Woodward-Bernstein« Gergely összhangba tudta hozni a modern élet megkövetelte sebességet a régi vágású nyomozómunkával, és gyakorlatilag a maga meztelenségében mutatja meg nekünk hazánk regnáló miniszterelnökét, amint a lakosság zsebében turkál. Jó érzésű olvasó a címlapra pillantva nem mondhat mást, mint egy jó nagy kurvaanyádot erre a szemét libás kommunistára. Nem lepődnék meg, ha a friss megszorító csomag hírére a végsőkig kivéreztetett lakosság éhségtüntetésekkel reagálna! Ha még van autójuk, parkolják át biztonságos helyre és tárazzanak be konzervekből!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

és még ezek hisztiztek 300 Ft-os vizitdíj miatt...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés