Megjelent a Mandiner!

2012. november 22. 15:23
A Mandiner most újra print. Pontosabban: virtuálprint. A Táblamagazin stábja keresett meg minket, hogy mi lenne, ha a mandineres tartalmainkat bizonyos időközönként magazinszerű kiadványban is publikálnánk?

Volt egyszer egy Utolsó Figyelmeztetés (UFi). Meg egy Reakció. 2008-ban jelentünk meg utoljára papíron, azzal búcsúzott a Reakció a nyomtatott világtól. Fájó és nehéz búcsú volt, akkor is, ha tudtuk, hogy be fog következni, inkább előbb, semmint utóbb. Reménybeli olvasótáborunk már akkor is sokkal inkább képernyőn olvasott, mint papíron. A váltás sokkoló volt ugyan, de eredményes: a nyomtatott UFi/Reakció legszebb napjaiban sem ért el havi 20-30 ezer olvasónál többet: a Mandiner viszont hónapról hónapra 4-500 ezer embert ér el.

A Mandiner most mégis újra print. Pontosabban: virtuálprint. A Táblamagazin stábja keresett meg minket, hogy mi lenne, ha a mandineres tartalmainkat bizonyos időközönként magazinszerű kiadványban is publikálnánk? Tényleg, mi lenne? Azóta el is készült az első és a második szám. A XI. évfolyamé. Eleinte kétheti gyakoriságban gondolkodtunk, aztán arra jutottunk, fog ez menni hetente is, azaz minden csütörtökön, a többi közéleti hetilap megjelenésével egy időben itt megjelenik a heti Mandiner is.

A kiadvány elsősorban táblagépeken mutat jól: androidos gépekre és iPadre is a Táblamagazin PRO alkalmazást kell keresni a Google Playben, illetve az AppStore-ban. Természetesen számítógépen és okostelefonon is lehet olvasni sima PDF-ként (sőt, ki is lehet nyomtatni, de a képek felbontása nem lesz az igazi).

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában