Több meleget raknának a BBC gyerekműsoraiba

2012. december 14. 12:24
Egy BBC által megrendelt tanulmány szerint több leszbikus, biszexuális és meleg témára lenne szükség, már a gyerekműsoroktól kezdve.

A BBC által megrendelt tanulmány kifejti: a brit közmédiának kreatívabban és bátrabban kellene bemutatnia a leszbikus, meleg és biszexuális embereket a különböző csatornáin, elkerülve a sztereotípiákat. Az elemzés szerzői szerint sokat fejlődött a csatorna, de még mindig relatív láthatatlanok a szexuális kisebbségek. A tanulmány arra is kitér, hogy a sport-, sőt már a gyerekműsorokban el kellene kezdeni a témával való foglalkozást.

Az elemzés részben melegszervezetekkel való interjúkon alapult, akik alulreprezentáltnak tartották magukat.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"...es ha a gensebeszet nem fogja megoldani..."

Ezzel mit akarsz mondani? Netalán azt hogy génhiba, vagyis betegség? Ha így van miért kellene normális dologként beállítani és propagálni a gyerekeknek?

A BBC- nek úgy látszik nem elég az az ocsmány pedofil botrány ami az egyik legnépszerűbb műsorvezetője körül kavarog, akit többszáz kiskorú megrontásával vádolnak. Az illető, aki nemrég halt meg, gyerekeket szállított pedofiloknak, üzletszerűen. Valódi ördögi figura. A BBC mindent megtett, hogy eltussolja a botrányt, nem sikerült, szerencsére.

http://index.hu/kultur/media/2..

"Propagálni semmiképp sem kéne."

Ez stimmel.

"Toleranciára (a tények elfogadásására) tanítani kellene."

Azt tanítom a gyerekeimnek, hogy ez egy betegség, az illető nem tehet róla, nagyon nehéz ellene küzdjön, mégis van olyan aki megteszi, de azt sem szabad elítélni aki erre nem képes. Viszont határozottan kiállok amelett, hogy NEM alternatívája az egy férfi egy nő párkapcsolatnak. Tudom, hogy a mai pc terror normái szerint teljesen kirekesztő és intoleráns álláspont az enyém. Teszek rá.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés