Nem lomboztak le a kritikák

2012. december 16. 9:55

Csobot Adél
Origo
Annyira távolinak tűnt a dolog, csak a legmerészebb álmom és kívánságom lehetett, hogy idáig eljussak. Interjú.

„Elképzelhető, hogy 2012 végre a nők éve lesz az RTL Klubon? Eddig se X-Faktor-t, se Csillag születik-et, se Való Világ-ot nem nyert még nő.

Azt gondolom, hogy bármi megtörténhet, és Timi nevében is beszélhetek, amikor azt mondom, bízzunk benne, hogy idén egy lány nyeri meg az X-Faktor-t. De tényleg mind a hárman letettünk már valamit annak érdekében, hogy itt legyünk, úgyhogy bízunk a legjobbakban.

Az elején gondoltad volna, hogy idáig eljutsz?

Nem hittem el, de bíztam benne. Annyira távolinak tűnt a dolog, csak a legmerészebb álmom és kívánságom lehetett, hogy idáig eljussak. Amikor elindultam a versenyben, nem erre gondoltam, hanem próbáltam kisebb célokat kitűzni magam elé, mindig csak a következő adásba továbbjutni. Mindig arra próbáltam összpontosítani, hogy az aznap esti produkcióm jó legyen. Ez juttatott el idáig, ami óriási dolog. Most egyelőre az a cél, hogy szombatról a vasárnapi döntőbe jussak.

Ti tudjátok egyébként, hogy miként áll éppen a szavazás? A nézőknek azt mutatták, hogy valaki nagyon elhúzott.

Napról napra változik, tegnap este 51 százaléka volt az elsőnek, a másik kettőnél szoros az állás, de természetesen mi sem tudjuk, ki kicsoda ebben a történetben. Lehetne persze tippelgetni, de nekünk nem ez a dolgunk: ha ezen morfondíroznánk, az csak elvinné a figyelmet, amit másra kell fordítanunk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában