Index 2 - repost a js fejlécért

2013. január 7. 21:48

Prigyeni Lénárd
lenI
Az Index 2 nem blog.hu címlap. Ez az oldal fejlécében is benne foglaltatik: közösségi média válogatás, ami mindent szemléz, amit jónak talál.

„Az index2 nem blog.hu címlap. Ez az oldal fejlécében is benne foglaltatik: közösségi média válogatás, ami mindent szemléz, amit jónak talál. Teljesen új stáb állt fel arra, hogy jó tartalmat válogasson ide, az index életében is új rendszerben. Az, hogy ez korábban már csírájában jelen volt az index életében tagadhatatlanul fontos pillére annak, hogy most meg is valósulhatott.

Sokat dolgoztunk azon, hogy ne legyen domain gubanc, és szerintünk nincs is. Ha van is, akkor az bug, és nem fícsör. A sharek, blog.hu-ra mutatnak az index2 layerben és ezáltal a blog reputációját növelik. Azaz itt is érvényesül, hogy adunk a bloggernek. A blogger összességében nem veszít, hanem nyer: tartalma felértékelődik, jobban szebben tálalódik, olvasótábor növekedését támogatjuk sőt, a PS-eknél pedig további előnyöket élvezhetnek.

Tehát a Mandíner és társai nem, hogy nem tűnnek el, hanem több teret kapnak nálunk - persze addig, amíg a blogról van szó. Az, hogy valaki - aki nem mi vagyunk- az index-en keresztül akar egy új médiaegységet felhizlalni, már más kérdés. De azt gondolom, ezt sem lehetetlenítjük el a jelenlegi megoldással.

Az új megjelenés mindenképpen nyereség sales oldalról, mert új, és nagy felületek jönnek létre, melyeket jól el lehet adni. Viszont ez nem csak a sales számára nyereség, hanem az index és a blog.hu számára is az, ami egyben a bloggerek számára is előnyöket hordoz. Nem az index nő meg, hanem egy új egység jön létre, amit el lehet adni. Hogy ez mennyire lesz prémium, hogy kik olvassák majd, azt a jövő dönti el - azaz az olvasók.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában