Csatornát vált az Index: itt az Index 2!

2013. január 7. 8:11

Szabó Gergely
Webisztán
A blog.hu-s bloggerek veszíteni fognak, hiszen postjaikat anélkül is el lehet olvasni az Index2-n, hogy ellátogattunk volna a blogjukra.

„Azt gondolom, hogy ezzel a változtatással az Index maga egy domaingubancba lavírozta magát. Van már itt index.hu címlap, index.hu/index2 címlap, blog.hu címlap. Szóval tényleg ezer bőr. A következő lépésben minden elolvasott indexes cikkért egy vicces linket kell majd megosztani a blog.hu-n. Vagy kettőt.

Mindeközben a blog.hu-s bloggerek veszíteni fognak, hiszen postjaikat anélkül is el lehet olvasni az Index2-n, hogy ellátogattunk volna a blogjukra. Persze minden blog.hu-s blogger ingyen kapta a tárhelyet és a lehetőséget, úgyhogy tökre rendben van ez így. Végülis a Mandinernek és társainak is meg kell halnia egyszer.

Első, második és harmadik ránézésre az egyértelmű nyertes a sales ügyosztály, mely megpróbálja az ingyen előálló jó bloghus tartalmakat majd indexes »A-B státuszú« tartalomként értékesíteni a kiemelt hirdetők felé. »Megint nő az Index!«. Kilenc és fél millió ábéstátuszú országa leszünk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában