A tiniknek nem terem babér a Voice-ban

2013. január 13. 12:22
Tippünk szerint a döntőbe Pál Dénes, Berkes Olivér, Weisz Viktor és Nádor Dávid jut majd el, nem azért, mert ők a legjobbak, hanem mert ilyen a lebonyolítási rend.

„A mentorok ezen a héten leginkább csak dicsértek, amivel alapvetően semmi baj nem lenne, de amikor előjön a »jegyet vennék a koncertedre«, vagy az »én már most megrendelek egy raklapnyi CD-t tőled« és az obligát »jobb vagy, mint az eredeti«, akkor felmegy az ember vérnyomása. Jó, valahol ez a dolguk, de az is, hogy próbáljanak hasznos tanácsokat adni, vagy mittudomén, de az tuti nem, hogy nemtelenül tolják a saját portékájukat. Somló legalább megmaradt annál amit eddig is hozott, Regina előadását követően azt tartotta a legfontosabbnak, hogy az énekesnő elhozta magával az anyját, Welcome to in the Voice, mondta a mama felé intve, én meg sírtam a röhögéstől.

Még két adás van hátra, tippünk szerint a döntőbe Pál Dénes, Berkes Olivér, Weisz Viktor és Nádor Dávid jut majd el, nem azért, mert ők a legjobbak, hanem mert ilyen a lebonyolítási rend - Berkesnek például pont annyi keresnivalója van a műsorban, mint Jimmy fia Krisztiánnak volt az X-Faktorban.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában