A Jobbik feljelentést tesz a kormány óriásplakát-kampánya miatt

2013. február 2. 13:12
Feljelentést tesz hűtlen kezelés miatt a radikális párt. A Jobbik szerint a kormány által tavaly év végén megrendelt IMF-el kapcsolatos óriásplakát-kampány megvalósítása „aránytalanul drága” volt.

Hűtlen kezelés miatt feljelentést tesz a Jobbik a kormány által tavaly év végén megrendelt IMF-el kapcsolatos óriásplakát-kampány „aránytalanul drága” megvalósítása miatt – jelentette ki az ellenzéki párt alelnöke szombaton. Novák Előd az MTI-nek telefonon elmondta: egy írásbeli kérdésére adott válaszában Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes arról számolt be, hogy az egyebek mellett 1000 darab óriásplakátot október 16. és november 1. között bruttó 60 millió forintért helyezte ki az I.M.G. Inter Media Group Kft.

 
A jobbikos politikus hangsúlyozta: a Jobbik szintén tavaly év végén kétszer ennyi időn keresztül – egy hónapon át – negyedennyi pénzért vásárolt meg ugyanúgy 1000 óriásplakát-helyet a saját kampányára. Novák Előd szerint nem elég, hogy a kormány „nemzeti konzultáció címén rendszeresen állami propagandát és adatgyűjtést folytat, de időről időre kormánykampányt is folytat az adófizetők millióiból”, ráadásul mindezt „a Simicska Lajoshoz közelinek tekinthető” Inter Media Group Kft.-n keresztül.
 
Éppen ezért Novák Előd a jövő héten büntető feljelentést tesz hűtlen kezelés miatt, valamint kéri az ügyészséget, hogy polgári peres úton, visszamenőleg semmisítse meg a szerződést. Emellett a jobbikos politikus a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz és a Gazdasági Versenyhivatalhoz fordul panasszal, hogy vizsgálják ki a kormány ezen gyakorlatát.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A jobbik kezd egyre jobban megzavarodni. A feljelentösdi elhatalmasodott rajtuk. Ma az e-on szurja a csörüket, mert nem akarnak lemaradni a ballibbantok kampányától.
Tegnap Duro Dora viritott a kis anarhista csoport HA-HA forumán az összes ballibbant csoportosulás és lmp sek mellett emelve fényét egy sehol be nem jegyzett diákszervezetnek akik számlálnak vagy 600-700 tagot a felsőoktattási intézményekben országosan.

Most jó asztata megmondtad. Eddig a magyarságra nézve az mszp-liberális nemzetbesugok voltak és jelenleg is veszélyes, és hallkan jegyzem meg a másik a jobbik akik lejáratják az országot ami erkölcsi és gazdasági hátránnyal is jár.

Láss, ne csak néz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés