Tisztelt Olvasó!

2013. február 5. 14:13

Stefka István | Széles Gábor
Magyar Hírlap
Mivel egyes újságos-standokon, kioszkokban érthetetlen okok miatt kevésbé fogyott a jobboldali elkötelezettségű polgári napilap, ezért ott csökkenteni kényszerülünk az áruspéldányok számát.

A biztonságos laphoz jutás érdekében mégis arra kérjük olvasóinkat, hogy ha tehetik, előfizetéssel biztosítsák maguknak a Magyar Hírlapot, vagy ha lehet, a nagyobb forgalmat lebonyolító árusítóhelyeken keressék. Sajnálattal kell értesítenünk azon kedves olvasóinkat, akik eddig a kisebb standokon vették meg a Magyar Hírlapot, hogy a továbbiakban csak a nagyobb elárusítóhelyeken tudják megvásárolni.

Éppen ezért arra kérjük hűséges olvasóinkat, akik a jövőben is nap mint nap kézbe szeretnék venni a Magyar Hírlapot, hogy fizessenek elő rá, s ez az árát tekintve is sokkal kedvezőbb, mint naponta megvásárolni a lapot. Arra törekszünk, hogy a Magyar Hírlap a jövőben is kapható legyen a postahivatalokban, a Relay, az Immedio boltokban, a különböző üzletláncoknál – mint például CBA, Coop, Real, Spar stb. –, a bevásárlóközpontokban (Auchan, Tesco, Metro stb.) és a benzinkutaknál. Mivel egyes újságos- standokon, kioszkokban érthetetlen okok miatt kevésbé fogyott a jobboldali elkötelezettségű polgári napilap, ezért ott csökkenteni kényszerülünk az áruspéldányok számát.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem az EchoTv-t kellene fejleszteni jobban. pl: a "kibeszélő"-t a régi hosszabb sugárzási időre visszatenni és legalább egy új fiatal műsorvezetőt találni. Ma már sokan olvassák a napilapokat az IPAD vagy IPHONE-on. A papírlapú újság már a múlté. A műsorokat is fel kellene tenni a youtube-ra is, ami tablet kompatibilis, mert a mostani verzió nem indul a tabletten.

Lehetne indítani email NEWS LETTER-t is, amiben szerkesztett hirdetések lehetnének. Nem minden 5 percben küldeni egy hirdetést, hanem napi egyet, szépen megszerkesztve a műsorajánlóval. A Magyar Hírlap új weboldala lehet, hogy modernebb, de az új formátum nagyon lapos. A cikkek nehezen elérhetőek és a fotók túl kicsik.

Gábor! Sokat gondolkodtam a felvetett problémádon. Mondd, az nem lehet, hogy egész egyszerűen: SZ@R az, amit csináltok?

Negyvenéves ismeretségünk okán kérdezem, mivel jól ismerem üzletemberi kvalitásaidat: Vajon miért tolod bele évről-évre szívósan a hatalmas összegeket a totál veszteséges sajtóbirodalmadba évről-évre? Nem létezik, hogy megérje... Avagy MÉGIS?????

Hát akkor vazze, akkor meg ne akarjál lehúzni még egy rókabőrt. Örülj neki, hogy amit vesztesz a réven, azt megnyered a vámon, sőt a NAV-on... :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés