Beidézték a Papcsák-ellenes Népszava-kommentelőt

2013. február 7. 11:39
Bár a Népszava nem adta ki a Papcsák Ferenc által feljelentett kommentelőinek adatait, a rendőrség mégis beidézte egyiküket tanúnak.

Beidézte, és tanúként kívánja kihallgatni a rendőrség az egyik, Papcsák Ferenc által feljelentett Népszava-kommentelőt, noha a portál nem adta ki a hozzászóló adatait – írja a Népszava, amit az érintett kommentelő tájékoztatott az idézésről.

A portál megjegyzi: decemberben közölték a rendőrséggel, hogy sem jogi, sem technikai lehetőségük nincs kiadni a kommentelők személyes adatait. Ehelyett Németh Péter főszerkesztő és Láposi Elza, a kiadó ügyvezető igazgatója saját személyes adatait küldte el a hatóságnak, hozzátéve, hogy ők vállalják a felelősséget. Erre azonban azóta nem érkezett hivatalos válasz, az egyik hozzászólót viszont „lenyomozták”.

Mint ismert: tavaly novemberben jelentett fel Papcsák Ferenc néhány, a Népszava „Ezren tüntettek Papcsák ellen” című cikke alá hozzászólást író személyt. Nem sokkal később kiderült, hogy a Hír24 „Papcsák visszavág” című cikkhez született megjegyzések kommentelőinek adataira is kíváncsi a rendőrség.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jogállam van. Papcsák megvédheti becsületét -mint ahogy bárki más is- ha úgy érzi, bebelegázoltak.

Igen, egy nivk mögé bújt kommentelő sem írhasson bármilyen hazug gyalázkodó alpári szöveget.

Amennyire tudatlan vagyok én internet ügyben, mások annyira okosak - csak azt nem találják meg, akit nem akarnak.
Csak azt nem értem, pontosan lehet tudni, nem kell utána kutatni, ki nevezte moslékzabálóknak a magyarokat, ki akart minket gyomirtóval kiirtani, még se akarnak ellenük eljárni.

Jelentsd fel, s majd meglátod mi lesz. Majd szépen elutasitják, hogy ez személy szerint nem rád vonatkozik, mert nem nevesített, különben is vélemény volt és nem tényállitás. Amugy meg írói munkáság meg megengedi a szmbolumok használatát....bla..bla...bla.

Na mit szólsz ehhez?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában