Soha nem volt ilyen vicces magyar tévéinterjú: az őrült szülőszervezet mindent visszaszívott

2013. február 21. 08:58

Szily László
Cink

Kálmán Olga gyakorlatilag rögtön az Ön nézett életében szexfilmet? kérdéssel nyit, majd egymás után kétszer is hazugságba hajszolja Keszei Sándort.

„Tévétörténeti szenzáció zajlott szerdán: elkészült a legjobb magyar tévéinterjú az ATV Egyenes beszédjében, aminél jobb szórakoztató produkciót a teljes amerikai tévés szektor nem tudott összehozni február 20.-án. Ezennel földig lengetjük komcsiprém usankánkat Kálmán Olga előtt, aki kérdezett, és Keszei Sándor, a Magyarországi Szülők Országos Egyesületének elnöke előtt, aki válaszolt. Ilyen komikus kettőse nem volt a magyar mozgóképnek a Csortos-Kabos páros óta. A Szefós és a Szende, a Troll és a Foxterrier! (...)

Az interjú fantasztikusan kezdődik, mert Kálmán Olga az egyesület bizarr követelménylistájának felolvasása után gyakorlatilag rögtön az Ön nézett életében szexfilmet? kérdéssel nyit, majd egymás után kétszer is hazugságba hajszolja Keszei Sándort, aki azután, hogy bevallotta, hogy látott már szexfilmet és házasság előtt dugott, megtörik, és elismeri, hogy el is vált. Csak a telhetetlenség mondatja velem, hogy ha Kálmán Olga kitart, lehet, hogy bevallja az emberevést és egy Margit-szigeti páva megerőszakolását.

Nem akarok elspoilerezni a szórakozást, de innentől olyan beszélgetés folyik, amire bármelyik dadaista büszke lett volna, ráadásul percenként többször is elhangzik a szexfilm szó benne. Keszei Sándor olyan, mint a legjobb formáját futó Uj Péter összefüggéstelenbullshit-paródiái, Kálmán Olga meg egy ideig a logikus kérdésekkel való zavarbahozás taktikájával él, amit később szenvedélyes kiabálásokkal színez. A végén már olyanokat ordít dagadó nyaki erekkel, hogy »Hát de ilyen hülyeséget!!« meg »NEEEEM!« Ilyen az, amikor egy Mindenre Elszánt Ripoter találkozik egy Kilencvenhatos Szintű Mestertrollal.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://media.mandiner.hu/trackback/7144