Halványuló Index

2013. március 7. 18:07
Kétségtelenül óriási bravúr, hogy a sok primadonna, öntörvényű médiarocker és más online csepűrágó produktumából éveken át sikerült valami online hírlapfélét előállítani és ez elsősorban a mindenkori háttéremberek érdeme.

„A másfél éve kirúgott Uj Péter, illetve a szerkesztőséget decemberben elhagyó Szily azonban olyan mértékben határozták meg az Index szellemiségét, hogy nélkülük az eddigi irány semmiképpen sem folytatható. Eddig látványos megroggyanás nem történt. Sőt, az Index működése egyenletesebb, kiszámíthatóbb lett. Éppen ez a veszélyes. Az Index érdekességét eddig éppen az egyenetlenség és a kiszámíthatatlanság adta. (A tulajdonosokra meg nyilván ez hozta a frászt.)

Szó sincs tehát arról, hogy holnap bezárna az Index. Vannak még tartalékai. Még hosszú időn át képes lesz még újabb és újabb főszerkesztők kiállítására is. (Annak ellenére, hogy a Cink.hu szerint többen is átigazolnak Uj Péter készülő nemtudommijébe.) A kérdés inkább az, hogy képes lesz-e e még megújulni, vagy csak a lendület viszi tovább? Ha az utóbbi, akkor az meddig működik?”

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában