Szaniszló: Az űrlények velünk léphetnek majd kapcsolatba

2013. március 14. 13:30
A most Táncsics Mihály-díjjal kitüntetett Szaniszló Ferenc egy világtalan bolgár látnokasszonyra hivatkozva arról beszél, hogy az űrlények a magyarokkal lépnek majd kapcsolatba.

Szaniszló az Echo TV-n futó Világ-Panoráma című műsorának ezen adásában arról beszél, hogy egy világtalan bolgár látnokasszony szerint „2115-ben a világűrből jövő lények velünk, magyarokkal lépnek majd kapcsolatba”. Mint hozzáteszi, a jósnő által mondottak 80 százaléka valóra vált, tehát komolyan kell venni szavait.

A műsorvezető idézi Asimovot is, miszerint ma „kétféle értelmes lényről beszélnek a világon: az emberekről és a magyarokról”. „Már az űrlények is ismerték a Kodály-módszert Spielberg egyik filmje szerint” – teszi hozzá Szaniszló.

Még a magyargyalázásból is magyarok húznak hasznot osztrák és svéd adófizetők pénzén” – jegyzi meg Szaniszló, majd felteszi a kérdést, hogy ha mi űrlények lennénk, vajon kivel vennénk fel először a földi kapcsolatot: „szegény, gazdag, hiszékeny, beugratható osztrák és svéd adófizetőkkel, avagy a ravasz, minden hájjal megkent, körmönfont magyar igazolványos magyargyalázókkal?”

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szaniszló egész munkásságából ezt tartotta a legfontosabbnak felidézni a Mandiner?
Én pl. a délszláv háborúból készült valamelyik tudósítását tettem volna fel. A magyarok közül az egyetlen volt, aki bement a pokolba is, és nem szállodája szobájából vagy Pécsről küldte háborús tudósításait.

Egely György elképzelései (vákuumenergia, hidegfuzió, gömbvillámok stb.) mögött legalább volt egy valamiféle "tudományos háttér", itt meg csak egy vak jós van, mint az antik görögöknél.

Szaniszló műsorait néha kabarénak lehet tekinteni, de Szanyi komolyan és országos szinten teszi.

http://hu.wikipedia.org/wiki/T..

Vannak olyanok a kitüntettek között akiket egyik-másik oldalon nem fogadnak el.

A hír szent, a vélemény szabad!

Ezt el kellene fogadni minkét oldalról.

"Neelie Kroes férje, Bam Peper 2011 novemberében azt nyilatkozta, hogy felesége 1993 és 2001 között a politikus asztrológusok és látnokok tanácsaitól függött mind személyes, mind üzleti ügyekben."

Erről ennyit.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában