Hivatalos! Szaniszló Ferenc a legjobb magyar újságíró!

2013. március 14. 12:06

Szily László
Cink
Szaniszló a testbeszédet mellőzve kezdett olyan dolgokat kamerába mondani, amikre Bogár László vagy Matolcsy György is csak féltékenyen csettintene.

Szaniszló Ferenc magas állami újságírókitüntetést kapott, a Táncsics-díjat. (...)

Szaniszló, érzékelve az űrt, behatolt a centrumba, és teljesen érzelemmentes, monoton, beszédszintetizátorra hajazó géphangon, a testbeszédet mellőzve kezdett olyan dolgokat kamerába mondani, amikre Bogár László vagy Matolcsy György is csak féltékenyen csettintene. A recept bevált, Szaniszló a videómegosztók sztárja lett úgy, hogy magát az Ekho tévét senki se nézi.

Szaniszlózni egyedül jó, leülni a gép elé, kitölteni egy italt, és elkezdeni az őrült utazást a magyar beszélő szkíták és náci liberálisok bolondos univerzumában.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Édes fiam, amit ti műveltek az közel sem annyira szórakoztató, mint a Szaniszló.

Nekem ezek a kedvenceim, a minősíthetetlen stílusra:
folyamatosan érkeztek a győzelmi jelentések, azokról meg tájékoztatni kell a félázsiaiakat
ilyen a demokratikus választás. orbán sem különb egyik magyar szociopatánál sem, mégis őt választotta a magyarok kétharmada
eleg egyszer megirni, hogy egy triplabovlis kisdiktatura van magyarorszagon. kubaval vagy feheroroszorszaggalsem fogllkoznak naponta.
süllyed a hajó. elkezdtek menekülni a fideszes aparátcsikok.
ez kell a félázsiaiaknak, ha már normális műsort nem tudnak gyártani
ha diplomáztál volna valamikor, akkor tudhatnád, hogy az egyetemek nagy része nem őrzi pár évnél tovább a szakdolgozatokat. ráadásul a diplomások sem őrizgetik egy életen át. ha van diplomás ismerősöd a környezetedben, bátran kérdezz csak rá.
te meg nyilván hülye vagy, ha nincs elmeorvosi vizsgálatról papírod az ellenkezőjéről.

Ja, tényleg nem nézik az Echo tévét.
Én pl. néhány éve azért rendeltem meg egy UPC csomagot, mert volt benne Echo tévé.
Majd a megrendelés után, pár héttel, kivették a csomagból. Amúgy demokratikussan, senkit nem kérdezve!
No, ezért nem nézem!

Szily Laci! Ha csak fele (mit fele, negyed!) annyi eszed lenne, mint Bogárnak vagy Matolcsynak, akkor nagyon örülhetnél.
És, ha csak fele (mit fele, negyed!) olyan tisztességes lennél, mint Szaniszló, nem itt tartana a magyar újságírás.
A délszláv háború messze legjobb, leghitelesebb tudósításait is pl. Szaniszló készítette. És nem Trutykó vagy Oroszjózsi a szállodából.

A dijazottak
http://fn.hir24.hu/itthon/2013..

Egy komment idézet:

"Baromira nem tetszik a libi-bolsi bandának ha nem ők díjazhatják bérenceiket. Ők úgy gondolják, hogy a 2/3 eldöntötte, hogy kik irányítsanak, ők meg azt szeretnék eldönteni, hogy hogyan tegyék. Ezt nevezik ők demokráciának."

Akár Szily írására is vonatkozhatna.

Szaniszlót nézni tényleg csúcs. És igen: még Matolcsyn és Bogáron (főleg előbbin, hiszen utóbbinak nincs hatalmi poziciója) bosszankodni is tudok, addig Szaniszlón csak álmélkodni (eleinte azt hittem, hogy vicc, vagy csak álnok bal-lib paródia. De nem, komoly. Annyira, hogy ki is tüntetik (ezen azért már nem nevetgélek.)

Kálmán Olgát 2010 óta egyre idegesítőbbnek találom ám Szaniszlóhoz hasonlítani..hát hogy is mondjam: nem fogunk tudni megegyezni valahol a félúton. (Délszláv úr pedig nem tudom kicsoda.)
Szaniszló -bár nem szeretek ilyet leírni -főleg úgy, ha személyes tapasztalatom nincs az illetőről- szóval annak alapján amiket beszél sztem nem 100-as. Nem egyszerűen arról van szó, hogy nem értek egyet azzal amit beszél, más a véleményem, hanem arról, hogy pszichiátriai esetnek tűnik. Számomra.
Merthogy hinni ugyan mindenki hisz valamiben -aki azt gondolja, hogy ő nem, az téved- de a hitbéli dolgokat, a képzelgéseket nem keveri normális ember a mindennapi dolgokról folytatott beszélgetésébe, ráadásul zagyva, inkoherens módon. S főleg nem teszi ezt közszereplőként.
Vagy ha mégis, akkor ettől a kulturális kormányzattól Táncsics díjat kap.
Hurrá.
Hajrá Magyarország!!!

Ide is kívánkozik:

Soha nem goldoltam volna, hogy a tehetségtekenek kenyérirígysége ilyen mélyre képes taszítani az emberek gondolatvilágát, mint ami ezekből a károgó kommentárokból kiolvasható.

Szánalomraméltó társaság szánalmas viselkedése.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában