Német közmédia: Orbán befolyásolná a külföldi újságírók munkáját

2013. március 23. 14:48
Az ARD német közszolgálati műsorszolgáltató társaság tagesschau.de című hírportálja az ARD és a ZDF közszolgálati műsorszolgáltató Kika nevű közös, gyermekeknek szóló televíziójának Magyarországgal foglalkozó híradós műsorszámával kapcsolatban közölt beszámolót.

Az „Orbán »agymosással« vádolja a Kika-híradót” című beszámolóban a szerző, Stephan Ozsváth ismertette egyebek között a magyar kormány által kifogásolt műsorszám tartalmát és idézte az Orbán Viktorral a Kossuth Rádióban pénteken sugárzott interjú vonatkozó részletét, majd megjegyezte: Magyarországon már 550 „politikailag kellemetlen” szerkesztőt bocsátottak el a közszolgálati médiától, és „bizonyíthatóan hamisítottak” televíziós beszámolókat. Az Orbán-kormány azonban „nemcsak a saját újságíróit szeretné ellenőrizni, hanem a külföldi arculat is fontos számára”. Stephan Ozsváth hozzátette: a kormány „megpróbálja befolyásolni a külföldi újságírók munkáját”.

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem tisztem Orbán védelme (eddig nem is tettem soha), de most KÉRDEZTÉK a német gyerekadó műsoráról, és elmondta a véleményét. Mely vélemény most véletlenül sok normális magyaréval egyezik: ez valóban nem más, mint agymosás. Ilyet sehol nem tesznek, a gyerekek nem lehetnek politikai manipuláció tárgyai.

Még, hogy Orbán befolyásolná a külföldi újságírókat,mikor a hazai firkászok pofáját se tudja befogni!

Elmennek a pébe a németek de tényleg.

Az alkotmánymódosítás kritizálható jobbról-balról de az azért tényleg a leges legalja, hogy egy gyerekműsorban politizálnak, Mucsáznak.

Idióták.

Olyasmi de azért a gyerekeket kihagyhatnák ebből.

Az ilyen, aki helyeseli gyerekek politikai célú manipulását, embernek, zsidónak is ócska.
Egyszerűen újnáci!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés