Ellenségeink: a német gyerekek

2013. március 24. 9:05

Seres László
Új Szó
Ez a német gyerekműsor bizony Magyarország ellenségeinek új generációját termeli ki, és ezt nem hagyhatjuk. Előbb-utóbb úgy hadat üzenünk nekik, mint annak rendje.

„Itt van ez az új izé, a kettes német közszolgálati csatornán, hírek gyerekeknek, benne egy rövid rajzfilm a magyar helyzetről – na, ezzel szemben mi, a magyarok kétharmada által szabadon választott kormány, kissé tehetetlenek vagyunk. Mert aki gyerekeket manipulál, az a jövőt manipulálja. Hiszen a fiatalság a jövő jelzáloga.

Nálunk is van Gyerekhíradó az M2-n, nem mintha értenénk, miért kell gyerekek lelkét megrontani a történések mákonyával, mi a legszívesebben a felnőtteknek is kihagynánk az ilyet, hiszen mi ezt és még sok más hasonlót értünk közszolgálaton. A hírek a nép ópiuma. De jó, legyen gyerekhíradó – ha mi is szerkeszthetjük! Minket kihagyni a rólunk szóló animációkból, ez milyen tempó már, kedves uniós tagtársak és tagtársnők? Közmédia, mi?

(...) Ez a német gyerekműsor bizony Magyarország ellenségeinek új generációját termeli ki, és ezt nem hagyhatjuk. Előbb-utóbb úgy hadat üzenünk nekik, mint annak rendje. Csak előbb igyák meg a kakaójukat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 101 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Seres, most csalódtam benned! A legnormálisabb balszéli megmondónak tartottalak ezidáig, de most úgy látom, agyadra ment a frusztráció neked is. Mióta úgy látszik, 2014-ben is az ellenzéki újságírók keserű kenyerét eheted, beindul az őrület?
Normális ember nem tömi gyerekek fejét direkt politizálással, főleg nem egy másik ország lejáratásával.
Már te sem vagy normális.

Saját hülyeségét ne vetítse rám.
Németország meg már régen nem normális ország, teljesen elhülyítik az embereket a polkorrektség túlhajszolásával, a Hitler miatti bűntudatra építve.

Ne gondolja, hogy birtokolja a bölcsek kövét. Legalább annyira (szerintem inkább) téves az alapkoncepciója (minden Nyugatról jövő eszme, iránymutatás, példa csak jó lehet, mert ők a "demokrácia" letéteményesei),mint amivel engem (minket, de kik a "mi")vádol.
A frusztráció zavarja a tisztánlátást.

Emlékezetem szerint időnként igyekezett az objektivitás látszatát kelteni, fényévekkel előzve meg pl. az ordenáré Tótát, hogy "Ceteriumcenseo" Jánoskáról ne is beszéljünk.
Talán mégis az Ön készüléke nem tökéletes.
Üdv
Az Ön

Helyes! Egyre több a ballib sajtóban a hüjeség, pontosabban már az a csoda, ha nem hüjeséget írnak.
Seres, a helyedben én is fosnék a 2014-es választásoktól.
És tudod mit, a gyalázataitokat olvasva: FÉLJETEK IS!

jav. ceterumcenseo

Szóval a „Magát a liberális polgári demokráciát, annak működési mechanizmusát.” oktatnád.

Értem. Mondjuk indítónak megfelelne; Hogyan lesz maoistából SZDSZ demokrata, majd főpolgármester.
A következő téma lehetne; Hogyan lehet a kétharmados törvényt feles törvénnyel megkerülni.
Lehetne még az is; Hogyan lehet egy országot lóvá tenni, az állam rossz gazda szlogennel. Továbbá: Kakaó biztos taneszközöket minden iskolában.
Lezárásként pedig; Hogyan lehet egy országot eladósítani, miközben a holdudvar és külföldi vonzáskör ezermilliárdokkal gazdagodik.

Összegzésként pedig; A kocsmai szólásszabadság a magyar „demokratikus” médiában. Alcím; Moslékzabáló magyarok.

A következő fejezet kezdődhetne azzal;

Ellenzék, vagy ellenség?
Alcím: Demokratikus küldetéstudat.
Mottó:
"Le kell verni a jobboldalt. Az én feladatom az, hogy ennek a politikai versengésnek irányt adjak, feladatokat szabjak, és azokat számon is kérjem, s ezt meg is teszem hezitálás nélkül."
(Népszabadság, 2004. február 9.)”

Ugye Móricka is így képzelei a liberális polgári demokráciát?

Kifordítom, befordítom, mégis bunda a bunda. Hej, bunda a bunda, seresbunda a bunda, mégis bunda a bunda!

Semmi gond nincs a polgári demokráciára való tudatos neveléssel, azonban azzal már igen hogy igencsak véleményes állításokat mutatnak be példaként, ahol maguk a felnőttek sem tudnak konszenzusra jutni egyes Magyarországot érintő kérdésekben.
Bár, ha egyeseknek jó az, hogy a következő generáció is semmibe fogja venni Magyarországot, csupán vmiféle belső, mély, nevelésből származó reflexió miatt, akkor nekem felesleges is itt tépni a billentyűzetemet.

Afelől pedig ne legyen kétségünk hogy egy 6-10 éves gyerek agyában inkább az marad meg, hogy Ungarn ist nicht richtig, minthogy mi az alkotmánybíróság funkciója.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában