Magyarnép-mesék

2013. március 25. 9:05

Tóta W. Árpád
hvg.hu
Az lehet, hogy egy animált gyerekhíradó nem annyira árnyalt, mint azt a magyar külügy szeretné, de sajnos nem tehetnek szemrehányást a németeknek.

Az lehet, hogy egy animált gyerekhíradó nem annyira árnyalt, mint azt a magyar külügy szeretné, de sajnos nem tehetnek szemrehányást a németeknek. Mert a rajzfilm még így is objektívebb és udvariasabb, mint ami nálunk elhangzik egyenesen Orbán Viktor szájából Európáról, a hanyatló nyugatról meg általában a világról. Holott ő elvileg felnőttekhez beszél, és a műsorideje is bőséges.

És mondja simán fapofával bele a mikrofonba, hogy ha nálunk ilyen történne a közszolgálati tévében, akkor mindenki repülne. Amilyen elszarusodott bőrű orrszarvú, már fel se tűnik neki, hogy éppen ezzel igazolja a vádakat. Hiszen pont ezt mesélik a németek a gyerekeiknek: látod, Jürgen, egy rendes országban nem úgy megy az, hogy a miniszterelnök összevonja a szemöldökét, és mindenki repül mindenhonnan.

Meg hát történik nálunk elég gyakran még ilyenebb, a közmédiában is, meg bárhol máshol, hogy mást ne mondjak, se Balog Zoltán, se Halász János nem repültek sehova, pedig a három vállalhatatlan figurából kettővel még mindig nem számoltak el. Mindezt természetesen a német közszolgálat munkatársai pontosan tudják, és majd a következő alkalommal nyilván meg is jegyzik. Ezek a reakciók csak arra jók, hogy még jobban felmérgesítsék őket: Orbán a szemükbe hazudik.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyon beteg elme kell egy ilyen marhaság kiötléséhez, mint ez a pamflet.

Most hallottam a rádióban, hogy újra támadnak az ágyi poloskák is. Itt az első példány?

egyébként azt tudja valaki miért kell a német gyerekeket a magyar belpolitikával etetni?

a gyerekadón ezt kell nyomatni?

sztem ez itt a kérdés

ha valaki idehaza elég tökös lenne, pl. lehetne egy hasonló kis videót csinálni ahogy németországban a szalafista muszlimok robbantást szerveznek egy pártvezető ellen

adhatnánk hazai témát is a német gyerekeknek ha akarnánk

Ez magyarellenes!!!!!

Szövegírás 200 milláért.

Nekem is azonnal a német nép megigazulása és megtisztulása ugrott be. Hajlamos is lennék már elkinni, hogy a holokauszt tőlünk származik, önként csatlakoztunk a 3. birodalomhoz, csak nem tudtunk olyan ügyesen kisiklani ebből az állapotból, mint a németek, vagy az osztrákok, akik mára az csatlakozást megszállásnak nevezik, míg mi Németország utolsó csatlósai néven vonultunk be a trténelembe. Pedig Magyarországot megszállták és az endlösung az ő parancsnokságukkal ment végbe.

Azt viszont nem igazán értem, hogy a kárvallottaknak miért esik jól ezzel a változattal azonosulni? És Rajcsányi vajon miért tapsikol a hazudozóknak? Netán az ő felmenői is aktív részesei voltak az endlösungnak? És így próbál megtisztulni?

Válaszok:
soelmo | 2013. március 25. 16:40

Elnézést! nehezen teszek különbséget "ezek" között. Részben, mert rengetegen vannak, másrészt pedig számomra olyan egyformák, mintha mindet a Szemlőhegy uti villából mozgatnák...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés