Bohócként ábrázolta Orbánt a német köztévé

2013. március 29. 9:33
Az NDR csatorna Zapp című műsora animációs kisfilmben figurázta ki a magyar miniszterelnök reakcióját, amiben a német gyerekhíradót kritizálta, mert az szerinte valótlanságokat állított a magyar helyzetről. A német csatorna szerint Orbán szavai bizonyították a gyerekhíradó igazát.

Újabb német animációs kisfilm készült Magyarországról. Ezúttal az NDR közszolgáltati csatorna Zapp című műsora dolgozta fel Orbán Viktor reakcióját a német gyerekhíradó adására, amelyben egyebek mellett azt mutatták be, Magyarország nem tartja be az uniós szabályokat, és a sajtószabadsággal is gondok vannak – írja az Index.

A magyar miniszterelnök a gyerekhíradó kapcsán múlt pénteki rádióinterjújában elmondta: sajnálja a német gyerekeket, Magyarországon ugyanis nem fordulhatna elő, hogy hazugságokból gyerekműsort készítsenek. Úgy fogalmazott: ha ez a magyar köztévében megtörténne, akkor „mindenki repülne egyetlen perc alatt”, mivel szerinte a gyerekek nem arra valók, hogy politikai agymosásnak vessék őket alá. Az NDR animációs kisfilmjében Orbán Viktor mindezt előbb táncolva, majd bohóc-bábként mondja el.

A csatorna szerint Orbán szavai lényegében megerősítik a gyerekhíradóban a sajtószabadságról mondottakat, a miniszterelnök pedig nem bírja elviselni a kritikát – írja a Klubrádió.

Összesen 298 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gusztustalan. És ez egy "kultúrnép" köztévéje.

Ez a hazugság felháborító!!!!
Lehet elterelni a figyelmet a német politikáról, lehet félrevezetni a német gyerekeket, de itthon az ellenkezőjét érik el: Többen szavaznak a Fideszre.
A lendvai film is azt hozta.
Egyébként egész Dél európában kezdik utálni a németeket, Merkelt Hitlerrel azonosítják.

KInek bonyolult? A német köztévéseknek vagy nekem? Mert nekem nem.

Gorbacsovot viszont imádta a Nyugat, "csak" az oroszok utálták, utálják.

Mármint mi történne meg?
Merkelről egy hasonló hazug rajzfilm gyerekeknek???
Mert lehetne most csinálni.
Aktuális.
A görögök, ciprusiak, olaszok, spanyolok, meg is vennék jó pénzért.

Én a ciprusi tüntetés egyik tábláján láttam felírva.
Az az osztrák nyugdíjas biztosan félre van vezetve.
Magyarországon szólás szabadság van!!!!!!!
Magyarországon sajtószabadság van!!!!!!
Magyarországon lesznek szabad választások!!!!!!
Magyarországon demokrácia van!!!!!!

Sokan vetették, vetik a németek szemére, hogy történelmük során sok mindent elértek, de megkedveltetni nem tudták magukat. 'Semmit sem tanultak, semmit sem felejtettek.'

Vajon ezeknek a műsoroknak a megrendelője mit akar elérni?
Nem Németországban kell megnyerni a választást, hanem Magyarországon, szóval tessék hazajönni, és rombolás helyett valami konstruktívat felmutatni.

Gorbacsovot egyrészt az alkoholtilalom ,másrészt a birodalom szétesése miatt utálták. Ez utóbbival kapcsolatban annak idején olvastam egy elemzést, ami szerint 2017-2020-ra a szovjet hadsereg többségében muszlimokból állt volna, és valószínűleg rettegtek attól, hogy az atomarzenál valahogyan radikális csoportok kezébe kerülhetett volna.

A kozteve nem allami intezmeny? Mit nem mondasz ...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés