Dudás nem érzékelte, hogy nyomás lett volna az Indexen

2013. április 2. 15:32

Szily László
Cink
Az is kiderül, hogy nincs olyan téma, amit az Index ne írhatna meg! Az utóbbi évek legoptimistább magyar sajtóinterjúja azzal ér véget, hogy Dudás még legalább öt évet töltene a főszerkesztői székben.

„Meglepő módon több kérdés is azzal foglalkozik, hogy a Gawkerhez való eljövetelem ellenére rajta maradtam az indexes szerkesztőségi levelezőlistán. Dudás azt mondja, hogy ha méltánytalanságot írnék az Indexről, a listán majd kiosztanak a haverok. Dudás azt is mondja, hogy az UP távozása utáni évben már nem volt semmilyen konfliktus az Index irányításával kapcsolatban, és hogy nem fordult elő olyan probléma, ami a szakmai munkát veszélyeztettte volna. Az új főszerkesztő »konkrétumokat nélkülöző, sokszor rosszul összekapcsolt mondatokból származó pletykáknak« minősítette azt, hogy az előző választás után nagy nyomás nehezedett volna a szerkesztőségre. És ha ez nem lenne elég, az is kiderül, hogy nincs olyan téma, amit az Index ne írhatna meg! Az utóbbi évek legoptimistább magyar sajtóinterjúja azzal ér véget, hogy Dudás még legalább öt évet töltene a főszerkesztői székben.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Belterjes szómágia. Mi közünk hozzá?

mind a két "sajtómunkás" illetve médiag*c/ véleményét figyelmen kívül kell hagyni

az indexes gyerekek rendkívül kártékony tevékenységet folytatnak még ma is a liberális és "kiemelem a negatívumokat hogy még szarabbul érezzétek magatokat" elvet a zászlójukra tűzve

az a szégyen, hogy ilyen tevékenységből egyáltalán meg lehet élni

pff

Dudás nevű hülyegyereket (most Index főszerk.) itt olvastam először. És utoljára.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában