Népszava lájk pécsi szatír?

2013. április 9. 9:22
Vérlázító, hogy a baloldali sajtó az áldozat helyett a nemi erőszakoskodót félti. Az állítólag túlzó erőszakos hatósági intézkedéstől, nyomozástól.

„Veress újságíró szaktárs arra panaszkodik a mai Népszavában, hogy miért indítottak »hajtóvadászatot« a hun származású pécsi erőszaktevő ellen. Aki péppé verte és meg akarta erőszakolni Páva Zsolt polgármester lányát. Emberünk hun, mert Nyerges, tehát lovas nemzet tagja. Ősei biztos lovakkal foglalkoztak, plö lókupecként.Abban igaza van a komcsinak kinéző szocdem lap munkatársának, hogy nemcsak fideszes alvezérek családtagjainak a támadóit kéne körözni. Nemcsak miattuk kéne felforgatni az országot. Egyenlő bánásmód.

Közben állítólag elfogták a perverzet, aki állítólag megsérült az TEK-akció során. Szegénykém! Kórházba kellett vinni, népszerűségére való tekintettel rendőri kísérettel. Áldozatához hasonlóan őt is össze kellett varrni, rakni. Remélem, hogy a Népszavások virággal a kezükben meglátogatják majd, Richard Field pedig fedezi költségeit. Ki is lehetne tüntetni. Kolompár után, nem szabadon.

Vérlázító, hogy a baloldali sajtó az áldozat helyett a nemi erőszakoskodót félti. Az állítólag túlzó erőszakos hatósági intézkedéstől, nyomozástól. »A rendet amúgy szakértelemmel, nem hajtóvadászattal szokás fenntartani - legalábbis jobb helyeken.« Jobb helyeken nem verik szét fiatal lányok arcát és nem akarják megerőszakolni őket.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már tegnap - amikor a Népszavában olvastam- felment a vérnyomásom a Veress-cikktól.

Neki sem most fog elmenni az esze.

Mindenfélét olvasok. Még pikkpakkot is.

Miért ne? Én ámérikás népszavát is szoktam, ha az alacsony vérnyomásom emelésére van szükség. Teljesen biztos a módszer.

Tudnom kell, mivel hülyíti magát az ifjúság. :))

Üdv

Azért annak van hírértéke, hogy megtört a jég és a cigány őnkormányzat vezetői még "vérdíjat" is kitüzött és ezzel nyomatékot adott a "hajtóvadászatnak". Úgy látszik betelt a pohár a magyarországi cigányságnál, akik normális életet szeretnének élni és munkával a bünöző életmod elítélésével nyomatékot adni. Az Ő közösségüknek is árt és megakadályoza a konszolidációt a békés egymás mellett élést.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés