A BarCamp Budapesten mutatja be Uj Péter a Jeti Választ

2013. április 25. 10:26
2013. május 2-án az Akvárium Klubban kerül sor a nyolcadik BarCamp Budapest konferenciára. A rendezvényen bemutatkozik Uj Péterék Jeti Válasz néven futó médiaprojektje, és a Budapest Bank startup versenyének résztvevői is összemérik tudásukat.

Minden korábbinál több, összesen 51 pályázat érkezett a Budapest Bank startup versenyére, amiből az előzsűri hét indulót juttatott a döntőbe, ahol nemzetközi és hazai befektetőkből, szakemberekből álló zsűri előtt bizonyíthatnak. A bírálóbizottság elnöke Gil Penchina lesz, aki a startup kockázati befektetések egyik amerikai nagyágyúja, korábban az e-bay alelnöke is volt, emellett jelentős befektetések, a LinkedIn, Yelp, PayPal és számtalan egyéb sikeres szolgáltatás elindítása köthetők a nevéhez.

Az eseményre már több mint kétszázan regisztráltak, így valószínűleg a konferencia is rekordot dönt az idén a látogatók számát illetően. Az előadók között van Uj Péter is, aki az egyelőre Jeti Válaszként ismert, vélhetően májustól működő internetes újságról és annak részleteiről most tart először hivatalos bemutatót.

A BarCamp Budapest konferencián szó lesz egyebek mellett arról, hogyan lehet a befektetőket megnyerni egy innovatív ötletnek, mit jelent és milyen kihívásai vannak az innováció legújabb korszakának. A kerekasztal beszélgetéseken a magyar blogszféra helyzetéről és a hazai gyártású digitális tartalmak versenyképességéről vitatkoznak majd a résztvevők.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában